Ynt: 2011 havuç ekimi
Ramazan abi sen ne yaptın yaw kaç kere girdiğini sayamadım
peki abi bu yaptığın masrafları çıkınca para bırakıyo mu
Ramazan abi sen ne yaptın yaw kaç kere girdiğini sayamadım
bereketli olsun ramazan abi güzel paylaşım
Kolay gelsin bereketli olsun Ramazan abi
sağolun arkadaşlaraga bereketli olsun bol kazanc
sağol toprağım evet gaspardo gecen yıl aldıktopram bereketli olsun kolay gelsin ekim makineası gaspardomu
sağol hacimmet araları açık biraz makineli söküme uygun bu şekilde sıralar yakın olursa makine ile söküm sıkıntılı oluyorKolay gelsin bereketli olsun Ramazan abi,bizim pancar gibi ekiyorsunuz aynı tm de yakışıklı çıkmış paylaşım için tşk.
6 defa girdim bu tarlaya toprak havuç için biraz zayıf boz toprak ama havuç olur özendik birazRamazan abi sen ne yaptın yaw kaç kere girdiğini sayamadımpeki abi bu yaptığın masrafları çıkınca para bırakıyo mu
sağol erkan bizim işler böyle alıştı zaten odaGüzel paylaşım. Bu TM ' nin çekmediği dert kalmadı. Hep çamurda traktör kuru toprağa hasret... Havuç tarlasıda güzel hazırlanmış. Bereketli olur inşallah...
sağol ince tekere kalın lastik takılmaz cantları ile birlikte değişiyorince tekerlı traktore kalın lastık taktıra bılıyormusunuz ??? bereketlı olsun abı......
sağol evet veysel uluağaçKolay gelsin Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın abi. . . Veysel uluağaç mı o çalan
sağol ayhan abi boyaları çıkıyor yıkamayla alakası yok avrupa n h lerin boya kalitesini gösteriyork0lay gelsin ramazan...b0l kazançlar....tm nin b0yasımı döküldü banamı öyle geldi...basınçlı su ilemi yıkıy0rsun devamlı..
gecen yıl 5 li 15 bin yeuro ya aldık havuç turp lahana vs vs ufak tohumları ekiyor pancar mısır gibi iri taneli tohumları ekmezkaça aldınız ve de kaç sıralı mısır pancar havuç için mi aldınız
senin motor kaç model kaç serisi yapacak bişey var iyi bi boyacıya boyattırmak komple kaportayıbişey soracam bu ön kaportadaki boya bozulmalarını ne yapacağız bende de aynı problem var motor 3000 saatte ama sanki 20 yaşında gibi
sağolBereketli olsun
sağolGüzel paylaşım Ramazan abi eline sağlık.Bereketli olur inşallah...