2011 Tekirdağ Kiraz Festivali MC CORMİCK Standı

Arkadaşlar Anıl TİRAKİ nickli üye ile birlikte ilimizde her yıl düzenlenen Kiraz festivalindeki traktör standlarını gezerken birkaç foto çektim... burada MC CORMİCK standını göreceksiniz iyi seyirler...
BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİNİZ LÜTFEN...

fotoraf0240.jpg

By aykutguler at 2011-06-17
fotoraf0241.jpg

By aykutguler at 2011-06-17

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİNİZ LÜTFEN...

Ynt: 2011 Tekirdağ Kiraz Festivali MC CORMİCK Standı

güzel paylaşım. mccormickte artık kendini geliştirmeye başladı ne kadar çok tanıtım okadar çok satış.

bzim de lapsekide oluyor muş kiraz festivali ama böyle traktör getirdiklerini bilmiyorum sizin ki fuar gibi :D
tşkler..

sayman link=topic=44650.msg418033#msg418033 date=1308316347' Alıntı:
güzel paylaşım. mccormickte artık kendini geliştirmeye başladı ne kadar çok tanıtım okadar çok satış.
ithal eden firma değişti ve bayileri artmaya başladı reklamda yapıyolar... Artık satılırmı bilmem...

Güzel paylaşım. McCormick ' lerde Tekirdağ ' da farklı bayi tarafından satılıyor sanırsam. Claas ile aynı bayiye vermemeleri iyi olmuş...

güzel paylaşım bence mc cormick ve landiniyi aynı bayi satmalı birbirinin aynı traktörler zaten mesela case ve nh gibi...