Sizde on frenleri ayırma mandalı yok muTraktör şuan 3600 saate ön frenlerin 6 ci balatasi sorun çözülmüyor hala da ayni fren pedalari şişmiyor artik sanayiden sıkıldık yardim olabilcek kişiler varsa lütfen ulaşsin
Sizde on frenleri ayırma mandalı yok mu
Ön frenleri kapatinca sorun oluyor muMandal var evet ama fren pedelari aşiri ileri gidiyor
Ön frenleri kapatinca sorun oluyor mu
Bilemedim servis ilgilenmiyor mu bizim hiç sorunumuz olmadı ama servis ilgiliTraktörün sag freni dolgun degil en son taktirdimiz fren den beri kapali konumda ama havasi bi türlü alinmiyor
Bilemedim servis ilgilenmiyor mu bizim hiç sorunumuz olmadı ama servis ilgili
Çankırıdayım bizde de 4065e varHangi memleket ?
Çankırıdayım bizde de 4065e var
Bizde New Holland var onda da masraf var lakin bir Allah'ın kulu da böyle böyle sorunu var demiyor piyasada çok satılıyor ama konfor sıfır yakıt fazla masraf varYeni seriler baya kaliteli bizim bu argolux modeleri narin ama sorun hala bulunmadi ha bire balata degiştiriyoruz bunun yaninda diyer masraflar var
Bence ustada sorun var gibi hangi memleket35-40 masraf etik diye biliyorum
Bizde New Holland var onda da masraf var lakin bir Allah'ın kulu da böyle böyle sorunu var demiyor piyasada çok satılıyor ama konfor sıfır yakıt fazla masraf var
35-40 masraf etik diye biliyorum
Evet öyle ama bence yerli markaların kalitesi sağlamlığı ve konforu zayıf frenler zayıf ben ithal traktörlerin daha iyi olduğunu düşünüyorum bizim 4065e ile td75d arasında çok fazla fark varŞuan ki traktörler cogusu narin parçalri pahali cebimize yazik
Deutz çok daha kaliteli konforlu frenler çok iyi boya kodunu bilemiyorum ama bence şöyle bir düşününce 40 bin harcadiysaniz zaten 2012 yılında bu traktör ne kadardı ya fiyat konusunda yanılıyorsunuz ya ustaniz sizi kandırıyor ya da düşük bir ihtimal de olsa size hatalı traktör denk gelmiş olabilir çünkü ilk kez sizden duyuyorumHangisi daha iyi ?