2013 Hububat Destekleri Hesaba Yatmış

Arkadaşlar sizlere güzel bir yeni yıl müjdesi vereyim.Hububat(bizim buğday) fark ödemeleri olan kg başına 5 kuruş banka hesabına yatmış biraz evel çektim.Banka kesintisi Tekirdağ merkez için %4 yapmışlar.Hesabınızı kontrol edin.Güle güle harcayın :)

Ynt: 2013 Hububat Destekleri Hesaba Yatmış

şuan sadece tc kimlik no sonu 0 olan yatmış ilerleyen günlerdede diğerleri yatacak artık bozdurur bozdurur harcarız :) anlamadığım konu şuan faiz %7-8 ike bunlar peşin rakamdan %4 kesinti yapıyor neyin kesintisi bu insan sinir oluyor

kcml link=topic=71156.msg819125#msg819125 date=1388418401' Alıntı:
TC KİMLİK NO ' larda sonu sıfır olan kimlik no yoktur...
yanlış biliyosun benide sıfır sadece tek hane yoktur 1-3-5-7-9 gibi

Doğrudur Arkadaşlar Ben Yanılmışım... cep ' lere millet vekilleri tarafından destekleme paraları hesaplarınıza aktarılmıştır diye mesaj geliyor ama hangi hesaba !!! noo-*-s ben şimdiden herkeze mutlu yıllar diliyorum.

parasını güzel günlerde yemeniz dileğiyle.
valla helal olsun sizin oranın il tarım müdürlüğündeki memurlara ,demekki hemen işleme almışlar ve yatmış paralar.
ben vereli 2 aydan fazla oldu daha askı ne yok.
kesinti oranlarınıda daha önceki açtığımız konuda paylaşırsanız ,bilgi amaçlı iyi olur arkadaşlar.

Yanlış biliyorsunuz arkadaşlar 0-9 arası bütün rakamlar wardır, check dijit algoritması farklıdır sadece...

Mesela bir rakamdan geriye doğru bütün rakamlara gidebilirsiniz, mantık şudur kafadan TC kimlik numarası üretilmesini engellemek....

bizimde yatmamış bende baktım.işin tuhaf yanı aynı köydeki dayımın hesabına yatmış neye göre acaba yatıyor yada yatmıyor.dosyayı erken teslim etmeyle alakası varmı?neyse yatsında ne zaman yatarsa yatsın

alper4u link=topic=71156.msg819107#msg819107 date=1388417392' Alıntı:
Arkadaşlar sizlere güzel bir yeni yıl müjdesi vereyim.Hububat(bizim buğday) fark ödemeleri olan kg başına 5 kuruş banka hesabına yatmış biraz evel çektim.Banka kesintisi Tekirdağ merkez için %4 yapmışlar.Hesabınızı kontrol edin.Güle güle harcayın :)
harca harca bitmez Alper tam yılbaşı üzeri ilaç ilaç :)

umutmalkoc link=topic=71156.msg819278#msg819278 date=1388430795' Alıntı:
harca harca bitmez Alper tam yılbaşı üzeri ilaç ilaç :)

tamam, nereye gidiyoruz abiler :D