2014 td75d kontağı açtımı alarm veriyor neden

Ynt: 2014 td75d kontağı açtımı alarm veriyor neden

Hayırlı olsun ne kadara aldınız motoru ??*-s

Kardeşimhayırlı olsun.Ful dediğine göre PS mevcut.PS ' li modellerde ps kolu orta konuma alınır,kontak çevrilir,uyarı sinyali öter,çalışır çalışmaz susar.Kuyruk mil koluna dokunmaya gerek yoktur. Traktör söndürüldüğünde yeniden devreye girer,el freni çekilince susar.Hayırlı uğurlu olsun.

o kontak her yeni newhollandda var kontağı açık unutturmamak için çok gıcık bi alarm koymuşlar el frenini çekili unuttuğundada ötüyo düz bi yere pak ettiğinde el frenine gerek kalmıyo fakat o sesi dinlemek için 1 diş çekmek zorundasın bide o alarmın iyi tarafı mazota su kaçtığında ötüyo bi özelliği daha vardı ama unuttum ama genel anlamda rahatsız edici radyo bile dinleyemiyorsun eğer istersen o sesi kaldırabilirsin hüseyin abinin attığı fotoda müşirden kabloyu çıkart ses kesilir hatta ben traktör ilk geldiğinde ötmüyordu bende seviniyordum radyoyu felan alarmsız dinleriz diyordum servise olurmu öyle şey dedi onun müşir çıkmıştır dedi ve takınca yine ötmeye başladı