Ynt: 2014 YERLİ FİĞLERDEN BİRKAÇ FOTO
alper4u link=topic=72706.msg844795#msg844795 date=1392071850' Alıntı:
Bereketli olsun İsmail abi.Tiller tümoya büyük gelmiyor mu kaç ayak o?Biz 13 bacak kullanıyoruz 80-85 beygire.Kato fena yarmış tarlayı sen 4 dönüm demişsin ama seni üzmek istemem 4 dönümü kesin geçer toprak aktarırken.Bizden de gaz geçti.Ödedikleri yerden fazla yer bozdular kepçeyle kazarken.Sonradan ektiğim yere toprak yığdılar.Neyse kolay gelsin.
Sağol Alper 13 ayak daha uygun ama bunun dizilişi güzel iyi çalışıyor 15 ayak, 6-5-4 dizili.İşaretli yerin dışına çıkmadılar çok şükür , yol olduğu için çıkan toprağı alıyorlar kamyon ile yerine tekrar sert malzeme getiriyorlar.
omerfarukkoc link=topic=72706.msg844815#msg844815 date=1392073475' Alıntı:
Güzel Paylaşım İsmail Abi, Özellikle Tümocanın Tillerle Olan Fotografı Güzel Çıkmış, Tümo ' nun Yakıtı da İyiymiş...
Fiğ İşini Çok Bilmiyorum Ama Güzel Görünüyorlar, Bereketli Olur İnşallah...
Bu Arada O Yol İşi de Üzücü Bir Durum Ama Sonuçta Karşılıgını Veriyorlar...
Yol Tarlayı Tam Ortadan Filan mı Bölüyor Yoksa Bi Kenarını mı Alacak Abi ?
Sağol Ömer bu yaştan sonra zor kullanmak bilgisayarı telefonu, oğlumdan yardım alıyorum çoğu zaman. Benim kasaba köstebek yuvası gibi şu anda 7 km çevre yolu birde termik santral inşaatı başladı yüzlerce iş makinası yüzlerce kamyon termik santral ve kül barajı harfiyatı yapıyorlar.
Onuda paylaşçam, iyi bir kamera lazım , asıl üzücü olan bu , bu yolda çevreden dolaşıp santrala gidiyor zaten.
Bu tarla kenardan ama bazende ortadan bölüyor