2015 Yılı Kanola Ekim Hazırlığı

Arkadaşlar fotoğraflar yazdan kalma.Kanola yerlerini hazırlarken çektiğim fotoğraflar.Evde olamadığım için yüklemek bugüne kısmet oldu.Buğday anızlarına Steyr ' le 7 ' li çektim saplar tarlalardan kalktıktan sonra.Üzerine az bir yağmur yağdı.Ağustos ortasında goble çekip incelttik.Yağmurlar aralığınca da 2 merdaneli aysan çektik.Tırmık çekip ektik.Köyde kanola ekecek başka bir abi daha vardı.O yerleri ekti ben merdane çektim yerlere.Bonus olarak ilk çıkış fotoğraflarını da attım.İyi seyirler dilerim...

Ynt: 2015 Yılı Kanola Ekim Hazırlığı(Anıl Tiraki)

CropMasteR link=topic=86596.msg1037525#msg1037525 date=1448211384' Alıntı:
Bereketli olur insallah. Kolay gelsin. Sondan 3. Fotoda hardallar coşmuş :(
Sağol Gürkan abi cümlemizin inşallah.Fotoğraflar güncel değil abi ya.Bu fotoğraflar ince yapraklı ot ilacı atıldıktan sonra çekildi.Ardından geniş yapraklı ot ilacı , 3 ' lü karışım atılmış , etrafını dönmüş babam hardal için.Şimdi yine ot var yerlerde hava kolluyoruz atmak için.Bu sene geç kaldık ot ilaçlarını atmada :(