paylaşımların için eline sağlık . güzel kareler .
Neden beğenmediniz kiBugun fuarı gezdim.fuar senin resimlerinden bakınca daha güzel yorulup gitmemize gerek yokmuş![]()
Görmeyi beklediğim çoğu firma yoktu bi kaç alıcağım şey vardı firma olmayınca kaldı,alışverişimizi konya fuarına saklıycaz artıkNeden beğenmediniz ki
acaba ben fazla abartıp beklentinizi mi yükselttim?
Ben fuarda gördüklerimden ve firmalarla yaptığım sohbetlerden gayet keyif aldım. Almayı planladığımız turboatomizer için görüşmeler yaptım gayet iyi vakit geçirdim
hatta Antonio Carraro standında Serdar beyle tanıştık sohbet ettik gayet güzel bir sohbetti
ali bekletme bizi konyaya kadar ne alacaksınGörmeyi beklediğim çoğu firma yoktu bi kaç alıcağım şey vardı firma olmayınca kaldı,alışverişimizi konya fuarına saklıycaz artık
ali bekletme bizi konyaya kadar ne alacaksın
Çelikel, Agromaster, Khun, Pottinger ilk bakışta olmadığını gördüğüm markalar, daha çok vardır da...
valla onları geçtim alpler bile katılmamış yani kimsenin hevesini kırmak istemem ama firma bazında gerçekten katılım çok az ..
evet, daha bir sürü gelmeyen vardı.. evsahibi olarak türkay tarım show yapmış, sanırım katalogdaki tüm ürünler vardı, rotavatörlerin her boyunu getirmişler...
evet, daha bir sürü gelmeyen vardı.. evsahibi olarak türkay tarım show yapmış, sanırım katalogdaki tüm ürünler vardı, rotavatörlerin her boyunu getirmişler...