Bunlarda bizimkiler 27 , 29 ekim tarihleri arası ekmiş olduğumuz esperia buğdayar ektikten sonra üzerine 24 saat kesintisiz yağmur yağmıştı tarlaların ortasında sel akmis Ekli dosyayı görüntüle 32615Ekli dosyayı görüntüle 32616Ekli dosyayı görüntüle 32617Ekli dosyayı görüntüle 32618
Sağolun. Kuru tarım. Fotoda ki çeşitler Hamza ve Bora. Tabanda 10 kg 18. 46. ve 15 kg 15. 15. 15. var.Maaşallah bereketli olsun buralar sulu arazimi buğdayın cinsi nedir gübre ne kadar atıldı
Sağolun. Hangi ilacı sordunuz?Maşallah ilaç olarak ne atıyorsunuz?
Yağış yetersizse biraz kayıp oluyor. Ama şimdilik iyi sayılır. Önümüzde ki günlerde biraz yağış var. Hayırlısı.Ekli dosyayı görüntüle 32619
Yagis gelicek insallah cikis olduda mutlak arada çıkmayan var
Sağol Erkan abi. Hepimizin bereketli olsun [emoji3]BEreketli olsun İslam...![]()
Sağolun. Hangi ilacı sordunuz?
Kelt ve Hammer atmıştım.Traktörle ilaç atmışsınız ya glean filan mı attınız
Kelt ve Hammer atmıştım.
Karaçimin yoğun olduğu yerlere attım kelt i.Kelt çok pahalı sadecw hammer etkili olmuyormu
Evet aynen öyle kaymak tabakası oluşumu var bundan dolayı çıkış yapamıyor merdane çekecektik lakin hafta sonu yağış gösteriyor hayırlısı bakalimÇıkmayan yerler var galiba.kaymak tabakası oluşumumu var
Evet aynen öyle kaymak tabakası oluşumu var bundan dolayı çıkış yapamıyor merdane çekecektik lakin hafta sonu yağış gösteriyor hayırlısı bakalim
Evet aynen öyle kaymak tabakası oluşumu var bundan dolayı çıkış yapamıyor merdane çekecektik lakin hafta sonu yağış gösteriyor hayırlısı bakalim
Maalesef yok yağış olursa sikinti olmazBende de aynı sorun kara kara düşünüyom başka çare yokmu