2018 Haşmet 110

20180807_144306.jpg

20180807_144201.jpg

20180807_144104.jpg

Bizim traktör (2013) bölündüğün de ustalarla "Baskı Balatayı da Değişelim" dedim ama ustalar; "Balata Çok İyi Durumda" dediler.
Bende ayarlamalarını istedim, ayarlandıktan sonra debriyaj ve vitesler pamuk gibi oldu.
Şu anda traktörün saati 1900'e yaklaştı ama hâlâ sıkıntı yok.. [emoji106]
Benimkini 3 kere böldüler usenmiyorlar bölmeye zaten değişmeyen pek yeri kalmadı şimdilik klima da problem var bakalım tavanı degistirebilirler bide sanziman degistikten sonra yag koyma yerinden yag atıyor onu da sordum eksilmesin diye fazla koymuş yağı dediği ne göre ama yağ lambasi yanıyor bazen

Benimkini 3 kere böldüler usenmiyorlar bölmeye zaten değişmeyen pek yeri kalmadı şimdilik klima da problem var bakalım tavanı degistirebilirler bide sanziman degistikten sonra yag koyma yerinden yag atıyor onu da sordum eksilmesin diye fazla koymuş yağı dediği ne göre ama yağ lambasi yanıyor bazen

kaç model erkunt

bizim burda yakın köyde kullanan var alalı 7 yıl olmuş erkunt60 lık çok yakıyor başkada bişey yok dedi şans işi bu işler herhalde
Doğrudur hayırlısı biraz sıkıntı çektim ama şuan için iyi çekişi vs iyi memnunum o yönden Burda servis problemi var sorun ondan kaynaklandi bastan