Orada servis açmak lazım o zamanBenim traktor u yapma paralarıyla aldı erkunt sagol sun distirbitor passat la geziyor servis audi 4.2 Quatro la
Orada servis açmak lazım o zamanBenim traktor u yapma paralarıyla aldı erkunt sagol sun distirbitor passat la geziyor servis audi 4.2 Quatro la
Bende bundan once l 95 vardı Türkiye den getiriyordum daha ucuza çıkıyordu burası Türkiye ye göre çok pahalı mesela biçer döver dekar 6 euro 36 lira yapar edirne den çok gelen var bicmeye geliyorlarOrada servis açmak lazım o zaman![]()
biz olmasak aç ölürler. [emoji35] [emoji35] [emoji266]Benim traktor u yapma paralarıyla aldı erkunt sagol sun distirbitor passat la geziyor servis audi 4.2 Quatro la
Bencede katılıyorum Türkiye olmasın hayat durur burda hersey turkiyeden geliyorbiz olmasak aç ölürler. [emoji35] [emoji35] [emoji266]
Geçmiş olsun, Sizin traktör alışkanlık etmiş ustaya gitmeyi.. [emoji4] [emoji4]Benimkini 3 kere böldüler usenmiyorlar bölmeye zaten değişmeyen pek yeri kalmadı şimdilik klima da problem var bakalım tavanı degistirebilirler bide sanziman degistikten sonra yag koyma yerinden yag atıyor onu da sordum eksilmesin diye fazla koymuş yağı dediği ne göre ama yağ lambasi yanıyor bazen
Sen niye takas edip kurtulmuyon td yi[emoji3] [emoji3]Ne güzel takas Edip kurtuluodun ağam
Evet zaten serviste problem olduğu için bu halde ben Türkiye de değilim burdaki Perkins geldi DPF vs değiştirdiSenin servisde sıkıntı var ,pover tk le görüşme dinmi
HUAWEI NMO-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bnm Usta'dan yana sıkıntım yok aka senin bi egsozt direksiyon beyni 2 yildr gelemedi taaaaa angaralardannSen niye takas edip kurtulmuyon td yi[emoji3] [emoji3]
HUAWEI NMO-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Servis sin kötülügünden o iş,Bnm Usta'dan yana sıkıntım yok aka senin bi egsozt direksiyon beyni 2 yildr gelemedi taaaaa angaralardann
Met ettiğin ustan hararet sorununu çözemediBnm Usta'dan yana sıkıntım yok aka senin bi egsozt direksiyon beyni 2 yildr gelemedi taaaaa angaralardann
En azından yapılan işin ardindalarMet ettiğin ustan hararet sorununu çözemedi
[emoji3] [emoji3] [emoji3]En azından yapılan işin ardindalar