2018 mercimeklerde son durum

IMG_4845.JPGIMG_4851.JPGIMG_4865.JPG

21 şubatta kanada cinsi 21 cm aralıkla ekilen mercimeklerde son durum

Yaklaşık 3 haftadır damla bile yağmadan geçen günlerin ardından mercimeklere çinko sülfat demir bor humik asit ve mkp yaprak gübrelemesi yaptım inşallah hayırlı yağmurlar nasip olur her bölgemize

Resimler ve ekler

• IMG_4849.JPG
    IMG_4849.JPG
    485.9 KB · Görüntüleme: 193
Bizde durum bu ilk kez ektik hayirlisi bu arada ot bir tarlada cok ne yapsak ? Verimi dekara (1000 m2 ne veriyor sizde
Birde tüm bu ilaclari karistirdinizmi attiniz ve ne sebeble?IMG-20180429-WA0001.jpg

Dikkatli bakinca gördüm sari olan yabani hardal otu lakin azmis keşke yayilmadan ceksen onu kökten

selamun aleyküm .. bu sene ilk defa ektim ben . biçimini kendim yapıcam zıpkalı ile . biçtikten sonra tırmık çek diyorlar ama taneyi dökmezmi
.. siz nasıl yapıyorsunuz

Ekli dosyayı görüntüle 26600Ekli dosyayı görüntüle 26601Ekli dosyayı görüntüle 26602

21 şubatta kanada cinsi 21 cm aralıkla ekilen mercimeklerde son durum

Yaklaşık 3 haftadır damla bile yağmadan geçen günlerin ardından mercimeklere çinko sülfat demir bor humik asit ve mkp yaprak gübrelemesi yaptım inşallah hayırlı yağmurlar nasip olur her bölgemize

Tohumu nerden aldınız çinkosülfat demir bor humik hangi firmaların attınız