2018 PATATES - SOĞAN FİYATLARI

arkadaslar konu açtıydım ama bir turlu bulamıyorum patetes soğan fiyatları nedir patates cinsi nedir

biz 1.200 e verdik soğanı yılbaşı vadeli tarlada peşin para 85 90 kuruştanda satan oldu şuan geçen ay bu ay biraz daha pahalanmıştır ama söyle bir durum var bizim burda soğanların geneli hastalıklı 1 ay daha dayanıcak soğan yok piyasada yılbaşına doğru en az 4 tl soğan patateste tarladan 1 lira civarında satıldı

biz 1.200 e verdik soğanı yılbaşı vadeli tarlada peşin para 85 90 kuruştanda satan oldu şuan geçen ay bu ay biraz daha pahalanmıştır ama söyle bir durum var bizim burda soğanların geneli hastalıklı 1 ay daha dayanıcak soğan yok piyasada yılbaşına doğru en az 4 tl soğan patateste tarladan 1 lira civarında satıldı

4 tl değilde 2 tl bile olucagı muamma hangi veriye göre 4 tl ekim oranı az deniyo evet azaldı ama ne kadar azaldı 3 aydır aynı fiyat piyasaları dengelediler bir daha patlamaz umarım dediğiniz gibi olur 200 ton bekleyen malım var ama hiç sanmıyorum 1 buçuk güzel rakam

4 tl değilde 2 tl bile olucagı muamma hangi veriye göre 4 tl ekim oranı az deniyo evet azaldı ama ne kadar azaldı 3 aydır aynı fiyat piyasaları dengelediler bir daha patlamaz umarım dediğiniz gibi olur 200 ton bekleyen malım var ama hiç sanmıyorum 1 buçuk güzel rakam

Bizim burda soğan ekimi az dı verimler gecen yıla göre düşük soğanlarda hastalıklı hemen çürüyor soğanlar

Polatlida 1100-1500 arasi satislar oluyor. Ekilis gecen yillara gore yari yariya dusuk beklenti yuksek Tarlalarda bitti sayilir. Depoya baslayinca fiyatlar kademeli olarak yukselir gorusundeyim

herkese teşekkur ederım bızde soğanı 1 tl den aldık çorumdan kabuklu soğan yalnız alalı bır ay oldu pate de 1100 yazmıs bu sefer obur sefer ne yazar bılmıyorum 1800 cıvarıda BEN SATIYORUM ama veresiye malesef

ya soğan da patates de bu sene cok cıkar yalan yanlış haber yapıyorlar stokculuk muş vs o zaman depo olmasa kışın millet ne yiyecek :D