Kanalımıza Abone olarak destek verebilirsiniz. Şimdiden Teşekkürler ve iyi seyirler..
Şu son 4 5 senede CNH grup yaptığı dizayn, yenilik ve işlevsellik bakımından çok öne çıktı. 98 ve 2020 yılları arasına bakıldığında zaten iki grup kapışıyor. Agco ve CNH. Agco grupta başı çeken Fendt iken, CNH grupta da CaseİH .Kazanırsa Steyr markası ilk olacak.CNH Ödüllere doymuyor![]()
Ödül alamamış hemen şımarmaCNH Ödüllere doymuyor![]()
la olsun oda birşey hep finallere oynuyor cnh zirvelerde diyelim o zamanÖdül alamamış hemen şımarma
la olsun oda birşey hep finallere oynuyor cnh zirvelerde diyelim o zaman![]()
yok ya baya almışlığı var konu sahibi @DiplomalıÇiftçi nin de dediği gibi cnh grubu baya baya yıldızları bol global bir firma. @arapörenli bak boşa sıkmıyoruz millet gibiBir valencia bir juventus gibi desenize finale kadar gidip alamıyo[emoji23]
Bu sameyi satacam bu ne ya yetim motoru gibi sdf nin adı yok nerdeyseyok ya baya almışlığı var konu sahibi @DiplomalıÇiftçi nin de dediği gibi cnh grubu baya baya yıldızları bol global bir firma. @arapörenli bak boşa sıkmıyoruz millet gibi
![]()
abi hani senin geyikler gözükmüyorCase son yıllarda iyi ödül almış
Kubota hiç yokBu sameyi satacam bu ne ya yetim motoru gibi sdf nin adı yok nerdeyse
Gördüm bir iki, ödül alanlar hep büyük traktörler, bizimkiler mozambikte ödül alır ancak.abi hani senin geyikler gözükmüyor [emoji16]
Bayilerde avrupa ve amerika birincisi diye paylaşım yapıp duruyorKubota hiç yok![]()