2085 test sürüşündeyiz nasıl zorluyoruz siz görün.

şu anb arkasında 12 numara dörtlü pulluk var ve pulluklar dibe kadar oturmuş pozisyonda ama kafa kaldırıp ne zor şartlarda olursa olsun gidiyor...

Ynt: 2085 test sürüşündeyiz nasıl zorluyoruz siz görün.

paylaşım güzel ama resimdeki daha güzel motoru kullanan şöfördür arkadaslar

Güzel paylaşım arkadaşım eline sağlık................Bir defada bilgiçlik yapmasanız olmaz değil mi?....... siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum

ne var ki 12 numara bizim ködekiler 14 numara pullukları salıyolar ama ön kalkmıyo..

masseysuper90 link=topic=21323.msg228571#msg228571 date=1258361860' Alıntı:
Güzel paylaşım arkadaşım eline sağlık................Bir defada bilgiçlik yapmasanız olmaz değil mi?....... siz olsanız ne yapardınız merak ediyorum
sözünüz bana mı?eğer banaysa kimsenin bilgiçlik yaptığı yok...

masseysuper90 büyüğümsünüz....size bir soru sordum we cewap bekliyorum.....ortaya bi laf atıyosunuz we dewamını getiriniz lütfen...

bızaldık dokulor evet ben luleburgazdan 2008 model 2085 var bızde ve dokuluyor bıde en garıbı bıze ve balımızı sahıplenen yok yazıklar olsun boyle yerlı malına..yemın ederım mahkemeye verıom çarsamba gunu

Video olsada baksak... Daha iyi olur... Bir de web sayfasını yenileyin artık hala daha eski modellerin görüntüleri var...