240 s ekzos

merhaba arkadaşlar
240 s ekzosu altta arka çeki demirleri ve yeni taktığım gergi kollarına çok karartıyor her elimi attığımda kara içinde kalıyorum. ucuna tekere doğru az bi kavis verelim dedim lastiği kararttı lastiği yeni taktım garantiden birşey olur diye tekrar söktüm.
bu eksoz konusunda ne yapabilirim.
üste çevirsem dumanından ben rahatsız olurmuyum acaba.....

Ynt: 240 s ekzos

tatarsedat link=topic=76558.msg904447#msg904447 date=1404760774' Alıntı:
kabin yok bende eksoz çevirince yüzüme yüzüme eser diye korkuyorum.
Yok beyaw öne doğru çevirirsin eğri kısmını, bi tane dirsek alıcan birde dikey susturucu 2 si 100 TL tutmaz. Sadece manifolttaki cıvatalrı sökmek zor, onlarıda ısıtıp sökersin.

eksozuda daha altı ay olmadı alalı. teker önüne gelmez çok uzun. ekzosu değiştireceksek direk üste alayım diyorum ama inşallah yüzümüze gelmez.

altta olması çalışma rahatlığı açısından daha iyi gibi olur . mf 277 den biliyorum sıcak geliyordu yüze. deneyin siz yinede randımanlı olur inşallah

yanlış hatırlamıyorsam bizim yeni 240s ' te sağ jantın içine gelecek şekilde eksozun çıkışı. siz de janta gelecek şekilde çıkarabilirsiniz.

nailyetek link=topic=76558.msg904445#msg904445 date=1404760648' Alıntı:
Üste çevir kurtul, duman sana gelmez korkma,
Aynen üste çevir kurtul bizim Ford 3000 vardı aynen dediğin gibi kolları karartıyordu yukarı alınca kurtulmuştuk hemde yan gergileri dişlerini zamanla yiv kurumluyordu şıkışıyordu sıkıntı alt egzoz :)

üste çevirebilirsin... yüzüne neden gelsin mf 265lerde felan hep üstte :) senin ayrıca avantajın sola doğru vericek olman çiftte yüzüne o sıcaklık vurmaz :)

parçayı bulamadım yarına sipariş ettiler bakalım
toplam 70 tl
dirsek+egzoz+conta+kelepce+saplamalar
gelince takcaz bakalım resimleyip paylaşırım inşallah.
arpayı biçtik sattık bakalım sürebilirsem yerini tekrar ekicem....

ekzosu aldık da tavsiye ile 255 liklerin orjinalini aldık. fiyat 75 tl dedi ama pekte gitmiyomuş ancak seningibi tik kişi alır dedi.
neyse egzos+boyun+kelepce+conta+saplamalar 80 tl verdik takabilirsek bu ara inşallah...