Meehaba arkadaşlar köyümüzde mf6616 sı olan bi abimiz karaman malı karabulut marka 6 teker dönerli römork yaptirdi nakliye dahil 25500 tl ye maal oldu arka çift dingilde römork fireni var 20 ton buğday alacak demiş ustası sizlerle paylaşayım dedim

Mccormick 100 römork sahibinin abisinin motoruRömork baya güzel mis Fatih abi alt yapısı falan iyi içi dolu olsun inşallah yanlız römork un önündeki motor Landini mi Bana mı öyle geliyor![]()
Baya yaklaşmışım camurluktan landini zannettim.Tahta dediğin gibi olması lazım abi ama yeni römorklar in çoğunda yok nedense...Mccormick 100 römork sahibinin abisinin motoru
Römorkta eksiklik olarak gördüğüm alta tahta döşenmeliydi kasa esnemesini engelliyor şaseye destek oluyor bide arka çift dingile makas katı az geldi dözüme
Yeniler bişey biliyorum zannetsede ne varsa eski ustalarda var şimdikiler preste sacı basıp basıp kaynatiyorlarBaya yaklaşmışım camurluktan landini zannettim.Tahta dediğin gibi olması lazım abi ama yeni römorklar in çoğunda yok nedense...
Aynen abi ne varsa eskilerde var.Bizim köylü 3 kişi bir yerde römork yaptırdı adam römork a makas koymamış sadece beşik li yapmış tunctan geçerken makas traktörün önünün kaldırıyor musYeniler bişey biliyorum zannetsede ne varsa eski ustalarda var şimdikiler preste sacı basıp basıp kaynatiyorlar
[emoji2] [emoji2] [emoji2] o da pek acemi çırakmış usta kelimesini yakıştirmam onlaraAynen abi ne varsa eskilerde var.Bizim köylü 3 kişi bir yerde römork yaptırdı adam römork a makas koymamış sadece beşik li yapmış tunctan geçerken makas traktörün önünün kaldırıyor mus...
Daha mı fazla alır?Bu römork 20 Ton ile pek kalmaz.
Arka 2 dingilde fren tertibatı var ayrica 6616 da römork freni çıkışı var eger frenler gerekeni yapabilirse sıkıntı çikmaz gibi 6616 nın 7 ton oldugunu duydumrömork çok güzel. 20 tonu da götürmeye götürür ama tandemli olmaması özellikle inişlerde kırmızıyı yorabilir. mf 6616nın ağırlığı ne kadar acaba?
Valla süleyman ne yaptigini pek bende anlamiyorum 6616dan önceki motoru erkunt110 ondan önce mf398 yani anlayacagin 16000 e kazayagi aldi 13000e pulluk 25500e bi römorku aldi tüm takım taklavat değişiyor dogal olarak bakalim onu da alır heralde 20 de o çeker artik 7000kg la 40 ton çeken masum köylü olurGüle güle kullansın Ftaih. Tandem römork niye tercih etmemişller ? Hakimiyeti daha kolay traktörün batacağı arazi tiplerindede daha uygun.
Meehaba arkadaşlar köyümüzde mf6616 sı olan bi abimiz karaman malı karabulut marka 6 teker dönerli römork yaptirdi nakliye dahil 25500 tl ye maal oldu arka çift dingilde römork fireni var 20 ton buğday alacak demiş ustası sizlerle paylaşayım dedim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()