260 gold arıyorum ...

arkadaslar sıteye yenı uye oldum oncelıkle herkese merhaba
massey fergusson 260g arıyorum tek ceker yardımcı olursanız sevinirim ...

Ynt: 260 gold arıyorum ...

hoş geldiniz ..forumda 260 g la ilgili massey ferguson bölümünde konu başlıkları mevcut gerekli bilgiyi oradan edinebilirsiniz ...
keyifli forumlar

ourkaan malın eyisini biliyor..2615 50 hp gold 65 hp,,260 standındaki tek traktördür..
bizim tokatta çoktur ama,pahalıdır biraz

Türkiye de o kadar çok 260 gold arayan varki uzelin yaptığı tam bir aptallık. Böyle bir traktörü üretimden kaldırıyor. Şu an bir üretilse satış rekorları kıracağından eminim. 3060 phantom bu traktörün yerine çıktı ama o phantom serisi olarak üretilsin öbürüde gold serisi olarak üretilsin. 800 satte bir 260 gold ilanı vardı 2001 model adam 37500 tl fiyat yazmış. Sıfır newholand parası. Mademki bu kadar talep var 240 goldun yanına aynı kaporta nasıl olsa ekle bir 260 gold millet arayıp durmasın.

İlandaki 260 temiz bir traktör. 260 alacak arkadaş hangi işte ne kadar arazide kullanacaksın bu konuda bilgi verirsen daha fazla yardım alabilirsin bu konuda. Biraz hassas bir traktördür. Yakıtı seçer, hava filtresinin temizliği ihmale gelmez. Bunlara dikkat etmelisin aldığın zaman.

Masseyin Kullanıpta Hoşuma giden en güzel traktörlerinden biri biraz arkadaşlarınd deidği gibi zor bulursun alan kolay kolay satmıyor ...

slmlar bende 260 gold arıyorum daha önce kullanıyordum çokta memnundum ben sera içinde kullandığım için benim işimi fazlasıyla görüyordu şuanda arıyorum bütün türkiyeyi neredeyse aradım satıcılar bayiler galeriler internet v.s v.s ama istediğim mekik şanzımanlısını bulamadım şuanda olsa 40000 deseler yine alırım :D

bu işimi görmez çünkü ben serada kullanacağım yani minimax(alçak profilli şase)olması lazım birde bu buçuk şanzıman mekik şanzımanlısını buluyrsam direk almayı düşünüyorum