277 vs. 288 gold

Massey 277 ve 288 gold motorlarında tek farkın intercooler olduğu doğru mu, bilgisi olan var mı?

277g ve 288g hakkında spesifik bir bilgim yok o yüzden genellemeden gidecem. İkiside 200g serisi olduğu için motor, şanzuman vs. aynıdır bence. İntercooler, serideki her modelde olmayabilir gayet normal. Burdaki önemli tek fark beygir ve ağırlık ihtiyacı olacaktır.

277g ve 288g hakkında spesifik bir bilgim yok o yüzden genellemeden gidecem. İkiside 200g serisi olduğu için motor, şanzuman vs. aynıdır bence. İntercooler, serideki her modelde olmayabilir gayet normal. Burdaki önemli tek fark beygir ve ağırlık ihtiyacı olacaktır.

277 var bende. eğer motor kısmında tek fark buysa, 288 tork ve hpını yakalamak için intercooler taktırmayı planlıyorum. Hatta araştırdım 1000 tlyi geçmeyecek kendim monte edeceğim.

Bekle o zaman birde şöyle bşr şey var.pompada oynama yapıyorlar bu şekilde artırıyorlar böyle bir nşyetin var ise pompacılara danışmalısın en fazla 10 hp artar .sen en iyisi traktörü büyüt bu tip oynamalar notora zarar verir .
Evet pompa ayarı da açılıyormuş
288 in fiyat farkı çok
Motorun tamamı aynıysa zarar vereceğini düşünmüyorum

Hadi bakalım on hp 1000 tl ye artıyomuymuş görelim benim motorda 2000 euro fark vardı.
[emoji1] uğraşmayın şu motorlarla