277g ve 288g hakkında spesifik bir bilgim yok o yüzden genellemeden gidecem. İkiside 200g serisi olduğu için motor, şanzuman vs. aynıdır bence. İntercooler, serideki her modelde olmayabilir gayet normal. Burdaki önemli tek fark beygir ve ağırlık ihtiyacı olacaktır.
İnyetcooler 5 hp den fazla atmaz277 var bende. eğer motor kısmında tek fark buysa, 288 tork ve hpını yakalamak için intercooler taktırmayı planlıyorum. Hatta araştırdım 1000 tlyi geçmeyecek kendim monte edeceğim.
İnyetcooler 5 hp den fazla atmaz
Arkadaşım hoca görürse yardımcı olur.sen yanlış düşünüyorsun.özelden msj at er geç görür .selamlar.o halde muhakkak başka farklılıklar olmalı. broşürde cc v.s. herşeyi yazmış aslında.
The_Hoca çözer bu işi bence. Bekleyelim bakalım lutfedecek mi![]()
Arkadaşım hoca görürse yardımcı olur.sen yanlış düşünüyorsun.özelden msj at er geç görür .selamlar.
Bekle o zaman birde şöyle bşr şey var.pompada oynama yapıyorlar bu şekilde artırıyorlar böyle bir nşyetin var ise pompacılara danışmalısın en fazla 10 hp artar .sen en iyisi traktörü büyüt bu tip oynamalar notora zarar verir .yazdım![]()
Evet pompa ayarı da açılıyormuşBekle o zaman birde şöyle bşr şey var.pompada oynama yapıyorlar bu şekilde artırıyorlar böyle bir nşyetin var ise pompacılara danışmalısın en fazla 10 hp artar .sen en iyisi traktörü büyüt bu tip oynamalar notora zarar verir .
Evet pompa ayarı da açılıyormuş
288 in fiyat farkı çok
Motorun tamamı aynıysa zarar vereceğini düşünmüyorum
Abi istahlandik kirma umudumuzu[emoji3]Sanmam enjektör pompa farkı vardır
Abi ne yaptın ya 10 beygir ne demek pullukta 1 inç fazla atar neredeyse10 hp çok önemli değilki çok değişen bşşey olmax
Hatta yarım vites seri gider en azAbi ne yaptın ya 10 beygir ne demek pullukta 1 inç fazla atar neredeyse