285 GÜBRE ATIYO

: 285 GÜBRE ATIYO

güzel resimler Koray Yanlız bakıyorum siz diğer arkadaşlarda gübre atıyor sizin buğdaylar çok küçük yaw bizimkiler sapa kalktılar toprağı göremezsin sizinkiler bizimkilerin 4 ay önceki hali gibi bu resimlerden anlaşılan...

K

kuyucakli_26

[glow=red,2,300]MF NİN HİDROLİĞİNE SİNİR OLUYORUM YAW..ÖZELLEİKLE 285 SERİSİ İÇİN...MOTORU STOP ETTİKTEN SONRA KESİNLİKTE YUKARIDA DURMUYOR...GÜZEL RESİMLER...[/glow]

hehe mf kacırıomu yoksam koray sızınkı kacırıomu bızım motorun kısın akusu bozullduydu 1 ay rampada durdu arkada 5lı pulluk calısmaz dıe pullugu salamamıstık motor hıdrolık pullugu 1mılim bıle bırakmamıs tam 1 ay havada durdu yınede kacırmamıs td85d

K

kuyucakli_26

[glow=red,2,300]WALLAHİ BİZİM ESKİ MF BOŞTA DA ARKASINDA BİRŞEY OLDUĞU ZAMANDA KAÇIRIYORDU...[/glow]

K

kuyucakli_26

[glow=red,2,300]OK YAW BEN SENİN MF Yİ KÖTÜLEMİYORUM..BENİM ESKİ TRAKTÖR İÇİN SÖYLÜYORUM...[/glow]:)