29 Ocak 2017 Trakkulup Trakya Buluşmasi Katılım Listesi

Yusuf hocam inşallah misafir arkadaşları ağırlayabilmişizdir.Zahmet etmeyip Trakyanın en uzak yerlerinden gelen trakkulüp sevdaliları ve ayrıca cemal ağbey lere taa İstanbullar dan geldikleri için bizleri çok mutlu ettiler.forum daki bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim saygılar selamlar.misafirperverlik te bir kusurumuz olduysa affola.
İskender..
insanın kalbi pir-u pâk ise..
ayağına gidilir..
kapısında aç yatılır.
bir selamına can verilir..

şimdi sen...
ne kusuru paşam..
ilgi alaka gösterip samimi tavırlarınla.
milleti yolcu ettiniz..
eline koluna yüreğine hanene sağlık.
huzur ve bereketin sağlığın daim olsun.

IMG_5465.JPG
IMG_5467.JPG
IMG_5469.JPG
IMG_5471.JPG
IMG_5473.JPG
IMG_5476.JPG
IMG_5483.JPG
IMG_5486.JPG
IMG_5488.JPG
IMG_5489.JPG
devamı geliyor...

IMG_5491.JPG
IMG_5498.JPG
IMG_5501.JPG
IMG_5502.JPG
IMG_5503.JPG
IMG_5504.JPG
IMG_5505.JPG
IMG_5506.JPG
IMG_5507.JPG
IMG_5511.JPG

Bu geneleneksel olan buluşmamızda köylerini bize açan Nuray abi ve İskender başta olmak üzere sponsor olan BAYER firmasına ve mühendisi Ayhan beye,bize önümüzde gelecek olan ayçiçek ekim sezonu için bilgilendiren Çetin arkadaşımıza ve gelen tüm üyelerimize teşekkür ederim.Buluşma çok güzel geçti.Yoğunluktan elini sıkmayı unuttuğum yada tanıyamadığım varsa affola.Bazı firmalar duyum almış seneye sponsor olmak istiyorlar.Buluşmalarımızda katılımcı sayımız her geçen sene artıyor.Umarım böyle devam eder.Gelen arkadaşların yüzlerinde ayrılırken bir tebessüm bırakabildiysek ne mutlu bize :)Gelemeyenleri de seneye mutlaka bekliyoruz.Bereket tv den arkadaşlarımızda olsaydı memnun olurduk ayrıca :) Son fotoda Taner arkadaşımızın köyünden ona da teşekkür ederim ayrıca depoları muazzam.

Umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir. Buluşma organizasyonunda emeği geçen ve buluşmaya katılan herkese, sponsor firma Bayer'e teşekkürler.

Buluşmaya katılan üyelerimizin düşüncelerini, yorumlarını alırsak daha güzel buluşmalar için çalışmalar yapabiliriz.

Türkiye’de çiftçi örgütlenmesi açısından umut verici düzenlenen böyle bir etkinlikte katılımcı olmaktan memnunluk duydum. Emeği geçenleri ve katılanları tebrik ederim.

Güzel bir organizasyon olduğu kesin, orada olmak olmak isterdim, eğer imkanlarım dahilinde olsaydı.

Çok küçük bir umutla; bir sene boyu yazıştığımız değişik coğrafyada yaşan bir kaç arkadaşla tanışabilmek adına 2009 da yollara düşmüştük, 11-12 kişi bir araya geldiğimizde yaşadığımız mutluluğu tarif etmeye çalıştık, 1 kaç mp çözünürürlükteki telefonlarımız çektiğimiz 3-5 fotoğraf karesinde, Çığ gibi büyümesekte; bu yaşadığımız haz'zı Bin i aşkın üyemize tattırdık zannedersem.

Trakkulüp; Mafia gibidir, içine girdinmi çıkamazsın, kenardan izlersen zaten bişey anlıyamazsın ve bir süre sonra sıkılıp forumu terkedersin.

Teşekkürler Admin, teşekkürler Yurdumun cefakar fedakar Çiftçileri.

Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler. Güzel bir ortam yaratıldığı için sayın hamitabat muhtarımıza ve köy halkına sonsuz teşekkürler. Özellikle masa masa bizleri dolaşıp ilgilenen nuray abimize ve iskendere ayrıca misafirperliği için teşekkür ederim. Ortamda kendimizi hiç yabancı gibi hissettirmeyen ve her anı bilgi paylaşımı ile geçen bir ortam vardı. Özellikle göktürk abimizin şahsıma iletmiş olduğu ikazları içinde extra teşekkür ederim.

Bayer firmasının sunumu ve çetin arkadaşımızın engin tecrübeli paylaşımları için de sonsuz teşekkürler.

Daha önceleri buğdayı toprağa attıktan sonra evrelerini hiç merak etmediğim kendime çok kızdığımı söyleyebilirim. Tam anlamıyla bilinçli çiftçi olmanın kulaktan duyma bilgiler ile değil uygulama ve araştırmalar sonucu daha iyi olacağını bu gün tecrübe etttim. Belki bunun sebebi başka meslek yapıp çiftçiliği baba mesleği devamı gibi görüp gerçek manada kabullenmemiş olduğumu farketttim.
Sonuç itibari ile başarılı bir toplantı oldu.

Ayrıca eksik olarak gördüğüm tek şey bizim klübümüzün armasının sticer olarak temin edilmiş olsaydı orada satın alıp gururla araçlarımıza yapıştırabilir ve reklamımızı daha çok yapabilirdik.

Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler. Güzel bir ortam yaratıldığı için sayın hamitabat muhtarımıza ve köy halkına sonsuz teşekkürler. Özellikle masa masa bizleri dolaşıp ilgilenen nuray abimize ve iskendere ayrıca misafirperliği için teşekkür ederim. Ortamda kendimizi hiç yabancı gibi hissettirmeyen ve her anı bilgi paylaşımı ile geçen bir ortam vardı. Özellikle göktürk abimizin şahsıma iletmiş olduğu ikazları içinde extra teşekkür ederim.

Bayer firmasının sunumu ve çetin arkadaşımızın engin tecrübeli paylaşımları için de sonsuz teşekkürler.

Daha önceleri buğdayı toprağa attıktan sonra evrelerini hiç merak etmediğim kendime çok kızdığımı söyleyebilirim. Tam anlamıyla bilinçli çiftçi olmanın kulaktan duyma bilgiler ile değil uygulama ve araştırmalar sonucu daha iyi olacağını bu gün tecrübe etttim. Belki bunun sebebi başka meslek yapıp çiftçiliği baba mesleği devamı gibi görüp gerçek manada kabullenmemiş olduğumu farketttim.
Sonuç itibari ile başarılı bir toplantı oldu.

Ayrıca eksik olarak gördüğüm tek şey bizim klübümüzün armasının sticer olarak temin edilmiş olsaydı orada satın alıp gururla araçlarımıza yapıştırabilir ve reklamımızı daha çok yapabilirdik.

Düşünceleriniz için teşekkürler. Buluşmadan iki gün önce Nuray hocamızla yüzyüze görüştüm ve elimde sınırlı sayıda olan 40 adet stickerı teslim ettim. İskender Bey'in de dediğine göre dalgınlıktan unutulmuş. Sağlık olsun diyelim, bu tip organizasyonlarda koşturma esnasında unutulabiliyor.

Değerli arkadaşlar
Köyümüzde yaptığımız buluşmaya katılımınızdan dolayı şahsım adına çok teşekkür ederim.yorumlariniz içinde çok teşekkür ederim.bu buluşmada desteklerini esirgemeyen Mustafa hocama ufuk ve İskender kardeşime Bayer firmasına Ayhan beye Pionner firmasından çetin kardeşime çok teşekkür ediyorum bir eksiğimiz varsa kusurumuza bakmayın

Değerli arkadaşlar
Köyümüzde yaptığımız buluşmaya katılımınızdan dolayı şahsım adına çok teşekkür ederim.yorumlariniz içinde çok teşekkür ederim.bu buluşmada desteklerini esirgemeyen Mustafa hocama ufuk ve İskender kardeşime Bayer firmasına Ayhan beye Pionner firmasından çetin kardeşime çok teşekkür ediyorum bir eksiğimiz varsa kusurumuza bakmayın
Sevgili Nuray abi,
Sen ve Iskender in öncülüğünde , Muhtarımız Nuri bey , köy sakinlerinin destegi , Ana sponsorumuz Bayer firmasının desteğinde değerli Ayhan bey ve ekibinin katılımı ile , son dakikada ricamızı kırmayıp bize bilgi aktaran Cetin bey in destegi ve tabiki siz üyelerimizin katılımı ile güzel bir Trakkulüp imecesi ve organizasyonu ortaya çıktı. Her sene daha iyi olsun diye kafa yorup hep beraberce çalışıyoruz. İnşallah organizasyonlarımız sürecek ve hep beraber güzel işlere imza atmaya devam edecegiz.

Sevgili Nuray abi,
Sen ve Iskender in öncülüğünde , Muhtarımız Nuri bey , köy sakinlerinin destegi , Ana sponsorumuz Bayer firmasının desteğinde değerli Ayhan bey ve ekibinin katılımı ile , son dakikada ricamızı kırmayıp bize bilgi aktaran Cetin bey in destegi ve tabiki siz üyelerimizin katılımı ile güzel bir Trakkulüp imecesi ve organizasyonu ortaya çıktı. Her sene daha iyi olsun diye kafa yorup hep beraberce çalışıyoruz. İnşallah organizasyonlarımız sürecek ve hep beraber güzel işlere imza atmaya devam edecegiz.

Ufuk abi teşekkür mesajı yayınlamıştım ama seni atlamışım şimdi farkettim. Denk gelip fazladan sohbet edemedik çok yoğundun çünkü. Sana da sonsuz teşekkürler. Sizler gibi çalışan aktif abilerimizi saddece kulübümüzde değilde bu ilçenin, bu ilin ve en önemlisi bu ülkenin tarımsal faaliyet yapan birimlerinde aktif görev alması gerekir.

Orada olmayı çok isterdim ama bu yıl iş yoğunluğu nedeniyle trakya buluşmasına iştirak edemedim fotoğraflara yorumlara bakılırsa oldukça sıcak candan bir buluşma olmuş birdakine bizde inşAllah aranızda oluruz.
Trakkulup büyük ve gönülden bir aile gerçekten.Buluşmada emeği geçen herkeze teşekkürler

Umarım güzel bir gün geçirmişsinizdir. Buluşma organizasyonunda emeği geçen ve buluşmaya katılan herkese, sponsor firma Bayer'e teşekkürler.

Buluşmaya katılan üyelerimizin düşüncelerini, yorumlarını alırsak daha güzel buluşmalar için çalışmalar yapabiliriz.

Buluşmamız güzeldi.
Bu şekilde firma sunumları ve katılımcılarla konunun tartışılabilmesi toplantılara ilgiyi artırıyor.Devam etmesi ve birbiri ile ürünleri çakışmayan birden fazla firma olması daha iyi olur.

Aldığımız budama makaslarını bile paylaşıyoruz ama toplantılarda ayrı bölüm olursa bir konuda (ekim,dikim,hasat,bitki koruma,gübreleme,toprak işleme,püf noktası) kendi sunumumuzu da hazırlayıp (trakkulüp'te yayınlamadan) slayt gösterisi şeklinde katılımcılarla paylaşabiliriz.

Buluşu olan ve görsel olarak paylaşmak isteyen arkadaşımıza fırsat verilebilir.

Toplantının genel amacı engellemeyecek şekilde yerel bir sanatçının (örneğin bir saz şairi) bir mini konser vermesini sağlayabiliriz.

Güzel sanatlarla ilgilenen üyelerimiz varsa (fotoğraf,resim,süsleme,hat,ebru,modern sanat, heykel vb)toplantı öncesi eserlerini sergileme ve tanıtma fırsatı sağlayabiliriz.