Selam Batuhan, etrafında nazının gececegi bir abi , dayı , amca yok mu beraber gelin.Gelmeyi çok istiyorum ama ailem salmıyor şuanlık ama siz yinede tetikte olun
Selam Batuhan, etrafında nazının gececegi bir abi , dayı , amca yok mu beraber gelin.Gelmeyi çok istiyorum ama ailem salmıyor şuanlık ama siz yinede tetikte olun
Bilmiyorumki kırklareli merkezden gelecek varmı ama ailem izin vermiyorSelam Batuhan, etrafında nazının gececegi bir abi , dayı , amca yok mu beraber gelin.
John deere köyde ben merkezdeYürü be Batuhan aslan kardeşim.eyer benim tahminettiğim Batuhan ise john deere kaçırıp hamitabat a gelir
Kardeşim götürceğim ben seni rahat ol babaeskiye çıkBilmiyorumki kırklareli merkezden gelecek varmı ama ailem izin vermiyor
Kismet olursa bende oradayım
Almasina gerek yok ben onun masseyu cok rahat calistirip alirimGelmezsen Alper abin seni motorla gelip evden alır![]()
[MENTION=1424]ufukk[/MENTION] abi baltayı taşa vurdun benim mf nin yedek anahtarı Sertaçta her türlü gelir alır giderAlmasina gerek yok ben onun masseyu cok rahat calistirip alirim![]()