3.Geleneksel Trakkulup Ankara Buluşması..

Buluşmaya katılacak kişiler

• Kullanılan toplam oy
    64

arkadaşlar 3.Trakkulup Ankara buluşmasını yapmayı düşünüyoruz kimler katılabilir??

Ynt: 3.Geleneksel Trakkulup Ankara Buluşması..

iş güç kalmadı artık çoğu yerde bu yıl katılımın hat safada olacağını düşünüyorum :)

ertac sahın link=topic=36936.msg312916#msg312916 date=1291762225' Alıntı:
zamanı acıklansa da planlarımızı ona gore ayarlasak:))
Hemen yarın değil arkadaşlar bir sakin olalım :).sadece bu bir yoklama kim gelebilir kim gelemez diye :)

eğer bu yıl ağır abi katılmaz ise ... artık sitede kimse onunla muhattap olmuyor arkadaşlar ... kararımız bu yönde ...

zaman yer belli olursa planlarımızı yapar ona gore gelmeye calısırız

Bu buluşmayı tarla günü olarak yapsak olmaz mı? Mesela Ankarada çoğunluk hangi bölgedeyse oradan motorlar ve sahipleri gelip çevre arkadaş akrabalarınıda alıp güzel bi tarla günü düzenlenir. Hem merak edilen motorlar denenir gözle görülür hemde sıcak bi ortam yapılmış olur.:)

doganbey1 link=topic=36936.msg313242#msg313242 date=1291889434' Alıntı:
Bu buluşmayı tarla günü olarak yapsak olmaz mı? Mesela Ankarada çoğunluk hangi bölgedeyse oradan motorlar ve sahipleri gelip çevre arkadaş akrabalarınıda alıp güzel bi tarla günü düzenlenir. Hem merak edilen motorlar denenir gözle görülür hemde sıcak bi ortam yapılmış olur.:)
Aslında güzel bir fikir ama maalesef pek imkanı olabileceğini sanmıyorum.Ancak bir yere gidilebilir çünkü benim bildiğim kadarıyla şu an birbirine 50-60kmden yakın olan yok :).Ha birde şu durum var,ankarada polatlı hariç gittiğinde yeni ve merak edilen bir motor görme olasılığı çok düşük.Trakya gibi düşünme yani.

biz tarihi ayarlasak bile patron daha ortalıklarda yok kımbılır hangı camıde vaazı nasihatte bulunuyor :D ayarlasak bıle ona ters gelebilir en azından o bi tarıh versın bız olur olmaz dıye karar verlim kambersiz düğün olmaz dimi :)

ahali bu yıl Konyada yapın değişiklik olsun şöyle Mevlana hazretlerinin eşiğinde buluşalım (bende gelmeyi düşünüyorum arkadaşlar zamanı belirtirseniz işlere ona göre ayarlama yaparız)

hacimmet link=topic=36936.msg313526#msg313526 date=1291930234' Alıntı:
ahali bu yıl Konyada yapın değişiklik olsun şöyle Mevlana hazretlerinin eşiğinde buluşalım (bende gelmeyi düşünüyorum arkadaşlar zamanı belirtirseniz işlere ona göre ayarlama yaparız)
aslında dediğin doğru her sene aynı şehirde olmasın gelin kayseride yapın pastırmalar sucuklar mantılar yediririz erciyese çıkarız :D