3.Geleneksel Trakkulup Ankara Buluşması..

Buluşmaya katılacak kişiler

• Kullanılan toplam oy
    64

Ynt: 3.Geleneksel Trakkulup Ankara Buluşması..

Öğrencilerin sınav maratonu yüzünden buluşma ocak ayına sarktı benim kanatım 22 veya 23 ocak buluşma yeri bi şekilde hallolur şimdi tarhi çözelim

Ağır abi link=topic=36936.msg314391#msg314391 date=1292161954' Alıntı:
Öğrencilerin sınav maratonu yüzünden buluşma ocak ayına sarktı benim kanatım 22 veya 23 ocak buluşma yeri bi şekilde hallolur şimdi tarhi çözelim
zaman uygundur gayet iyi bence yer konusu serbest çoğunluk ne derse o ama genelde katılım iç anadoludan gibi ortalarda bir yer seçersek olur hemen hemen her ilden arkadaş var

Ağır abi link=topic=36936.msg314440#msg314440 date=1292168025' Alıntı:
Anket yapsak nasıl olur
ankette ortalık karışıyo da buluşulaca yeri ayarlayacabilecek gelen arkadaşlara yardımcı olacak yol tarifi falan gibi konularda kişiler yazsınlar buraya onların arasından çoğunluk bir seçim yapsa nasıl olur ?

Çağrı link=topic=36936.msg314455#msg314455 date=1292168764' Alıntı:
ankette ortalık karışıyo da buluşulaca yeri ayarlayacabilecek gelen arkadaşlara yardımcı olacak yol tarifi falan gibi konularda kişiler yazsınlar buraya onların arasından çoğunluk bir seçim yapsa nasıl olur ?
Eskişehir olsun diyecem, Eskişehirli arkadaşların işleri çok, 2 saat görüşmeye bile gelmeyenler var. Karşılama falan zor iş.. Ankara en iyisi; Fatih ortalıkta yok, Çubuklu ' da okulda, bu iş Çağrı ' ya patlar..

nailyetek link=topic=36936.msg314483#msg314483 date=1292170258' Alıntı:
Eskişehir olsun diyecem, Eskişehirli arkadaşların işleri çok, 2 saat görüşmeye bile gelmeyenler var. Karşılama falan zor iş.. Ankara en iyisi; Fatih ortalıkta yok, Çubuklu ' da okulda, bu iş Çağrı ' ya patlar..
fatihe haber ederim ben abi..zaten buluşmadan bi kaç gün önceden bn ankarada olurum yine armada olur mekan olarak büyük ihtimal..aştiden ben karşılayabilirim şehir dışından gelen arkadaşları eğer sizede uyarsa

nailyetek link=topic=36936.msg314483#msg314483 date=1292170258' Alıntı:
Bizim için sorun yok abi,biz organizasyonu hallederiz ankara olursa.Yanlız bazı arkadaşlar demiş illa ankara mı olsun başka yerde buluşalım diye de ondan dedim ben.Yoksa bizim için sorun olmaz.Seve seve bekleriz...

cubuklu06 link=topic=36936.msg314617#msg314617 date=1292190259' Alıntı:
c.tesi günü olsun birde mekan olarak armada olsun diyorum..sayın meslektaşlarım :)
armada iyi olmuyor yav sigara içenlere bir düşünelim bence mekanı

armada yeri kolay bulunduğu için seçilmişti .. ama insanlar genelde sabah geliyor ve armada kapalı oluyor .. o neden ankarayı iyi bilenler kızılayda ki yine herkesin kolay bulacağı bir yer ... kızılayda bir mekan belirlensin ....

yer belli olmuş hayırlı olsun, buluşma noktası olarakta vakit daha var, armada dışında mekanlarada bakalım, daha rahat edebileceğimiz bir yer, aşti ye yakın...