PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
30 dekar meyve bahçesi için öneri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bunny01" data-source="post: 1457037" data-attributes="member: 51592"><p>T580 B piyasa traktör , çok tutuldu, benim alacağım zaman liste fiyatı 410,000 liraydı almak istediğimizde bayi 520,000- 550,000 olur diyordu.</p><p>Fiat 480 almaktansa krediyle alayım sıfır olsun dedim, ilk başta çift çeker çok baktım ama tek çeker fazlasıyla işimi görecek diyip tek çeker aldım.</p><p>Kadirli’de Gökşenli bayi’den aldım, fiyatı şişirmeden, ilgi ve alakada sıkıntı olmadan yardımcı oldular.</p><p>250 saat bakımını 2 hafta önce yaptırdım, sıkıntı görmedim ben ( daha önce traktör kullanım deneyimim olmadığını göz önüne almanızı isterim) 250 saat için traktörün kuyruk mili kolunun biraz esneme yaptığını bundan dolayı biraz sıkıntı yaşadığımı söylemem gerek ama bunun dışında birşey var mı derseniz, benim yok,</p><p>fakat buğday yeri hazırlarken (tapan yaparken) akrabamız “abi bunun hidrolik hassasiyetine bir baktır, hassasiyeti az” demişti.</p><p></p><p>(Bu arada ben en uygun fiyatlısını aldım, 12+3 vites olanını)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bunny01, post: 1457037, member: 51592"] T580 B piyasa traktör , çok tutuldu, benim alacağım zaman liste fiyatı 410,000 liraydı almak istediğimizde bayi 520,000- 550,000 olur diyordu. Fiat 480 almaktansa krediyle alayım sıfır olsun dedim, ilk başta çift çeker çok baktım ama tek çeker fazlasıyla işimi görecek diyip tek çeker aldım. Kadirli’de Gökşenli bayi’den aldım, fiyatı şişirmeden, ilgi ve alakada sıkıntı olmadan yardımcı oldular. 250 saat bakımını 2 hafta önce yaptırdım, sıkıntı görmedim ben ( daha önce traktör kullanım deneyimim olmadığını göz önüne almanızı isterim) 250 saat için traktörün kuyruk mili kolunun biraz esneme yaptığını bundan dolayı biraz sıkıntı yaşadığımı söylemem gerek ama bunun dışında birşey var mı derseniz, benim yok, fakat buğday yeri hazırlarken (tapan yaparken) akrabamız “abi bunun hidrolik hassasiyetine bir baktır, hassasiyeti az” demişti. (Bu arada ben en uygun fiyatlısını aldım, 12+3 vites olanını) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
30 dekar meyve bahçesi için öneri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt