3000'likte hafif vites problemleri

1-2 Ay önce ford 3000 aldık bazılarınız belki biliyordur konusunu açmayayım belki genel problemdir dedim ama açmadan duramadım. Vites 4 e geçerken motor yürür vaziyette bazen carss diye ses geliyor ve 1 2 sn sonra geçiyor. Bizim köyde bi arkadaştata öyleymiş ancak bir başkasına sorduğumda sorun yok dedi. motorun debriyajın oralardaki pimi değişti sorun nerede olabilir? 1 2 hafta önce viteslere hiç geçmemeye başlamıştı düzelttirdik.

Bizimki de 4.vitese geçmekte problem yaşatıyordu sonradan rahat geçmeye başladı sonra farkettim ki biraz fazla gaz verince ya da takarken aragaz çektirince cırlamıyo. Aslında bi problem yok sadece biraz alışmak gerekiyor

Ustalar cevaplar için sağolun, aragazla geçiyor bizim fordun göstergeleri sahibi ne kadar uğraştıysa yaptıramamış devir falan göstergeler bozuk. genel sorun yani