35 İlde Hayvancılık Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar

Ynt: 35 İlde Hayvancılık Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar

Faydalanmak istiyoz da faydalanamıyoz hacimmet abeyyy vermiyler abeyy noo-*-s noo-*-s noo-*-s

Mesut Kardeş yau bizim bu taraflara bi destek yokmu yau sen bilirisn belki Slaj makinası balya makinası ne bileyim Mısır ekme makınası ;D
Bir yerlerden teşvik alamıyoruz bari % 50 hibe alak diyorum zuha-*-s

arkadaşlar destekler bence de her yere verilmeli ama doğuya verildi diyede kızabilirsiniz doğaldır ama doğudaki herkesi de hain olarak görmeniz yanlış şahsen ben Ahıska türküyüm ama burda canımı vereceğim kürt arkadaşlarımda var belkide suç bizlerin yada sizlerin buralara gelip misafirimiz olsanız tüm düşünceleriniz değişir bence

bence en büyük hatamız şu çümle BİZ BİZ BİZ BİZ

bu cumlenin yerine HEPİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ

Dersek ortada bir sorun kalmaz

Ben BIZ diyorum sende BIZ dıyorsun şimdi kimi kast ediyoruz o anlaşılmıyor ama HEPİMİZ dersek yada bu çümleyi daha etkin bi cümleyle takas edersek bir sorun kalmaz hepimiz bu Ülkenin evladıyız bu ülke için bir TAŞ dikene canım feda olsun derim başkada birşey demem.

lordsaar link=topic=76002.msg942154#msg942154 date=1417618631' Alıntı:
Mesut Kardeş yau bizim bu taraflara bi destek yokmu yau sen bilirisn belki Slaj makinası balya makinası ne bileyim Mısır ekme makınası ;D
Bir yerlerden teşvik alamıyoruz bari % 50 hibe alak diyorum zuha-*-s
k
Haziran sonu 20 gün süren var tatanga kardeşim şartlar uyuyorsa şansında varsa Türkiye geneli hayatın boyunca max 3kere faydalanabileceğin hibe var kaçirma kardeşşşşş anlş-*s