4*4 basak tanker le bahce suluyom

basak yolladık sqtıldı sanıoduk satılmamıs gerı yolladılar bızde akrabalara verdık sımdılık onlar ara ısklerıonde kullanıo alan varsa 25 bıne bırakıoz 2006 model kabın 4*4

ınsan gorunce sevıo yaw

bu ıslerı basak vercen gerısıne karısmıcan

bu romugu yenı yaptırdık ama hıc kullanmadım daha

30 yazdıgına bakmayın daha fazlasını kesınlıkle gıdıyor

ıste
ıste butun konf

oru 3 tane uflec

Ynt: 4*4 basak tanker le bahce suluyom

[glow=red,2,300]Hayırlı olsun kanki yeni römork....Kaça mal oldu yav...Bizimde niyetimiz varda 5 yada 6 tonluk...Ayrıca güzel resimler...Başağı satıp 65-56 s 4*4 mü alacan yoksa...[/glow] zuha-*-s zuha-*-s

Güzel paylaşım Salih emeklerine sağlık ta yazdığın yazıdan bir şey anlaşılmıyor biraz duru Türkçe ' yle yazsan diyorum.

güzel resimler salih başaklar fena traktör değil ama ikincieline talep az oluyo galiba

Hayırlı olsun kanki yeni römork....Kaça mal oldu yav...Bizimde niyetimiz varda 5 yada 6 tonluk...Ayrıca güzel resimler...Başağı satıp 65-56 s 4*4 mü alacan yoksa...

yok agam yok bunun parca kesım bukumunu kendı dukkanlarımızda yaptırdık toplamda300 ytl falan dısarı para verdık basak satılsa onun parasını ben yıcem =))) ama alan yok yınede guzel motur
akgul efet babamın arabası yorumlar ıcın saolun ama ben daha busuru resım yollamıstım onlar cıkmamıs bıde resımler kucuk olması lazımdı yaff

adas kımse almıo yaf bu motor basımıza kaldı =))
yakıtı falan ıyı ama bız45 mılyara almıstık ama kımse nıye almıo anlamıs dıılım onceden bunun 4*2 sı vardı 2000 modeldı 2002 yılında ew yaptırırken betonculara 20 mılyara satmıstık hemde kabınsızdı olaya bak ya

salih traktöre hiçbirşey demem ' de, römörk ' ün güzel olmuş,yanlız bir ricam var,arka ilavedeki yeşil yazıları lütfen düzgün şablon ile yazdır.çok fena kötü yazı olmuş. şekli bozuyor... paylaşım için tşk.

benim gözüm mercedese takıldı ne yalan söylim,tanker ,romork,traktör e bakmadım bile...
paylaşım için teşkkürler..

salih kardeş başağı neden satmayı düşünüyosunuz memnun olmadığınız için mi satıcaksınız . satıcak mısınız yoksa takas mı yapıcaksınız.