4. Geleneksel Trakkulüp Trakya Buluşması (Tekirdağ-Hayrabolu)

[video=youtube;ofG6kVnLKtU]https://www.youtube.com/watch?v=ofG6kVnLKtU&feature=youtu.be[/video]
Biraz geç oldu sanki :D :D :D

Videoya daha yeni ulaşabildim. Ve konvoy halindeyken çektiğim videoyu da bulamadım. Bu gün can sıkıntısından arızalanan telefonumun belleğine ulaştım ve biraz belge kurtardım. Çerkezmüsellim girişinde çektiğim video sizlerle.

2017 tılı trakya buluşmaşı ile ilgili; nerede nasıl bir buluşma yapabiliriz bu konuda fikirleriniz nelerdir? Ufukk hocam lüleburgaz büyükkarıştıran olabilir diyor sizlerin fikirleri varmı.

lüleburgaz hamitabatta buluşalım lokantanın birini gündüz açtırırız hem hamitabat sucuğu yeriz hemde aynı lokanta bize ait olur çayda içer sohbet ederiz ne dersiniz ufuk ve iskender kardeşim. tarih olarakta 28 ocak veya 4 şubat cumartesi günleri olabilir.fiyatta uygun olur.

trakkulup.net

lüleburgaz hamitabatta buluşalım lokantanın birini gündüz açtırırız hem hamitabat sucuğu yeriz hemde aynı lokanta bize ait olur çayda içer sohbet ederiz ne dersiniz ufuk ve iskender kardeşim. tarih olarakta 28 ocak veya 4 şubat cumartesi günleri olabilir.fiyatta uygun olur.

trakkulup.net
Nuray abi bence cok guzel fikir.
Karisan eden olmaz orda Luleburgaza ada cok uzak degil araba ile 15 dk
Burasinin pazar gunu acilma ihtimali olmaz mi? Bir dahaki pazar a yapsak? Ctesi calisan arkadaslar var. Fiyatlar makul olur.