Değerli trakkulüp üyeleri abilerim kardeşlerim Massey ferguson 4708 traktörüm var. Ancak yakıtı çok fazla daha 466 saatte. Depoyu tam dolduruyorum kapak seviyesine kadar. Kapaģı kapamadan gaz veriyorum mazotun nasıl gittigini gorüyorum Ve 466 saatte yaktığı mazot 2057 litre yani 2 ton 57 litre mazot yaktı.
Yaptığı işler şunlar;
-fındık harmanı
-balya Haşbaylı Haşbaysız
-ot biçme toplama
-tarla sürme 4 lü 14 numara pulluk
-rotavatör 210 hisarlar
-1 tonluk diskaro
- 7 li patlatma
-tesviye işi
Bu işler dısında ufak tefek nakliye işi yaptık 3000 km civarida yol yaptı. Servise sorduk 6 tane enjektör mevcut o yüzden fazla yakar 750 saate gelince geliriz ayarlarız yakıtını dediler. Bunu makinaya bağlayıptamı ayarlıcaklar yakıtı yoksa göz kararımı bide parcaları çok pahalı. Bu traktör hakkinda bilgisi abilerim yorumlarinız önemli benim için Simdiden Teşekkür ederim..

Yaptığı işler şunlar;
-fındık harmanı
-balya Haşbaylı Haşbaysız
-ot biçme toplama
-tarla sürme 4 lü 14 numara pulluk
-rotavatör 210 hisarlar
-1 tonluk diskaro
- 7 li patlatma
-tesviye işi
Bu işler dısında ufak tefek nakliye işi yaptık 3000 km civarida yol yaptı. Servise sorduk 6 tane enjektör mevcut o yüzden fazla yakar 750 saate gelince geliriz ayarlarız yakıtını dediler. Bunu makinaya bağlayıptamı ayarlıcaklar yakıtı yoksa göz kararımı bide parcaları çok pahalı. Bu traktör hakkinda bilgisi abilerim yorumlarinız önemli benim için Simdiden Teşekkür ederim..