4'Ü BİR ARADA UYGUN FİYAT!!!!!

GEÇEN YIL TRAKTÖRÜ BÜYÜTTÜĞÜM İÇİN BOŞA ÇIKAN TAKIMLARDIR.
UZUN YILLAR İŞ YAPAR.KIRIK KAYNAK YOKTUR.

FİYAT TAMAMI İÇİN 2600 LİRA

0537 221 7857 Şerif ELMAS
Silivri-İSTANBUL

Ynt: 4'Ü BİR ARADA UYGUN FİYAT!!!!!

hayırlı satışlar
fiyat makul gözüküyor yakın olsa bende almak isterdim ama nakliye vs epey pahalıya patlar
illaki size yakın olan yerlerden müşteri çıkacaktır bu fiyat kaçmaz :)

hayırlı satışlar fiyat makul alacak arkadaş kaçırmasın bence tabi istanbul ve yakın cevresi olması lazım nakliyede dert :)

hayırlı satışlar , çok uygunmuş , ufak tefek bir bakım ve boya ile yepyeni olurlar.

Ben çekme köylüyüm karsıda yakınsın fiyat çok iyi ama 4 luye gücü yetecek traktorumu 4 gün önce sattım :) varsa elinde tek dingilli ramork ve patlatan gelip alayım

Kahverengi romörk iyiymiş kavun zamanı lazım oluyor böyle küçük romörklar.

Ustaya hepsini elden geçirterek eksiklerini tamamladıktan sonra bir de benim gibi bir boyacının eline düşerlerse
http://www.trakkulup.net/diger-548/bircok-tarim-aletimi-yeniledimbakalim-begenecek-misiniz/
sıfır gibi olup hepsi de daha çok iş görür.Lastikleri sağlamsa sadece römork o fiyat eder.Traktör arkası sepetlere 500 lira istiyorlar.
Keşke yerim yakın olsaydı.