Hayırlı olsun. Traktörü almişsiniz,Aldık ama motorun ön taraf hafif zıplıyor ama çekmiyor diyenler ne bekliyor 5li 12 pulluk çekiyoruz takviye 3le gayet 6-7 km hızlı gıdıyo sadece biraz hafif.kullananlar varsa yorum bekliyorum
Aldık ama motorun ön taraf hafif zıplıyor ama çekmiyor diyenler ne bekliyor 5li 12 pulluk çekiyoruz takviye 3le gayet 6-7 km hızlı gıdıyo sadece biraz hafif.kullananlar varsa yorum bekliyorum
Güzel traktör hayırlı uğurlu olsun bizde de aynısından var ön ağırlıkları birazdaha arttırırsanız iyi bir randıman alırsınız duman yapıyormu traktör?
Hocam duman atma sorunu bizdede var
Kardeş zannedersem pompa ayarında bir problem var o serilerin genelinde var can sıkıcı bir durum ara zorlama yok traktörde
Aynen şuan serviste benim motor pompa ayarına yolladım söktüler pompayı ankara uzman pompaya yolladılar bakalım aynen duman can sıkıcı
Perkins motorlu tum traktor markalarinda duman sorunu var landini mccormick erkunt tmax 110kullanicisi olarak pompa ayari sart yaptirdik ustune 500saati gecince motor motor oldu 200saati gormeden pompa ayari yaptirin gec saatte yaptirirsaniz enjektorleride sokup pompayla enjektorleri beraber ayarlatmaniz gerekebilirHocam duman atma sorunu bizdede var
Eksantriğide değiş madem pompayı söktürdün
Perkins motorlu tum traktor markalarinda duman sorunu var landini mccormick erkunt tmax 110kullanicisi olarak pompa ayari sart yaptirdik ustune 500saati gecince motor motor oldu 200saati gormeden pompa ayari yaptirin gec saatte yaptirirsaniz enjektorleride sokup pompayla enjektorleri beraber ayarlatmaniz gerekebilir