5075E hakkinda


arkadaslar foruma yeni uye oldum herkese selamlar...gecenlerde 2012 model jd 5075e aldik. Bu traktorle ilgili dusunceleriniz neler? ayrica pulluk tavsiyeniz nedir? Son olarak arka hidroligin kaldirma performansiyla ilgili dusunceleriniz neler?
 
Ynt: 5075E hakkinda

hayırlı uğurlu olsun foruma hoşgeldiniz bendede 5050e var 4wd.tekerine taş değmesin saygılar selamlar.ben hidrolik konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.dal parçalama vs vs :) saygılar selamlar
 
Ynt: 5075E hakkinda

hayırlı olsun , bizim taraflarda alanlar 1010 model sanırım hidroliklerinden sıkıntı olmasın diye ilave piston koydurdular.
 

Ynt: 5075E hakkinda

ozelliklerinde 1800kg kaldirma kapasitesi var.eger hakkiyla bu limite kadar kaldıriyosa sıkinti yok..pulluk tavsiyeleriniz neler.traktor bag bahce isi yapmayacak yuk cekecek, pancar yukleme kepcesinde kullanilacak, tirmik,kultivator vb isleri yapcak.. Bu islerde ideal midir?
 

Benzer Konular


Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt