Bunu en iyi kullanan bilir, çekişten durum fark edilir, kullanmadım , bir şey diyemiyorum.
Hacıhimmet abi aldı ona sormak lazım
Bunu en iyi kullanan bilir, çekişten durum fark edilir, kullanmadım , bir şey diyemiyorum.
ben almamıs olsam tercıh etmezdım kalıbının motoru degıl
M5105 ve m5085 sıfır fiyatı ne kadar bilen varmı arkadaşlar
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
5085-M: 180.000 tl.
5105-M: 200.000 tl.
Ben olsam bu fiyata 5105-M almam. Onun yerine 6105-MC'yi TLS seçeneğiyle baraber alır ve bir dahada traktör değiştirmezdim.
5085-M: 180.000 tl.
5105-M: 200.000 tl.
Ben olsam bu fiyata 5105-M almam. Onun yerine 6105-MC'yi TLS seçeneğiyle baraber alır ve bir dahada traktör değiştirmezdim.
200.000 TL çok daha farklı seçenekler var.
Benim ilk tercihim TR6.120 ve ya Case Maxxum 110 olurdu.
New Holland'ın TR-6.120 serisi traktörü john deere'in 6-MC serisi kadar dolu ve sağlam değil. TR-6 serisinde daha ön aks süspansiyonu bile yok,ama onunda yerine T-6 Auto commond serisi tercih edilebilir.
200.000 TL çok daha farklı seçenekler var.
Benim ilk tercihim TR6.120 ve ya Case Maxxum 110 olurdu.
New Holland'ın TR-6.120 serisi traktörü john deere'in 6-MC serisi kadar dolu ve sağlam değil. TR-6 serisinde daha ön aks süspansiyonu bile yok,ama onunda yerine T-6 Auto commond serisi tercih edilebilir.
Fiyat olarak kıyaslamak gerek.tr6 120 fiyat emsallerine göre bence çok üstün.
Fiyat olarak kıyaslamak gerek.tr6 120 fiyat emsallerine göre bence çok üstün.
Merhaba yazılımı servismi atıyor .ücret aliyormu.faydasi ne oluyor yani yakıtı nasıl etkiliyor garanti sorunu olurmu.birde 5m için 4 lü ünlü yeterlimi aceba kullandınız mı.bir sorumda on ağırlık meselesi şu anda önde 8 ağırlık var yeterli gelirmiş daha pulluk filan takmadim bazıları on ağırlığı az ekleme yap diyorlarBizde var 2012 de sıfır aldık çok memnunuz 500 saate kadar yakıtı fazla gelebilir ama daha sonra düşüyor turu dönüşü çok iyi bizde 4708 massey Ferguson da var ondan çok daha iyi bir tur dönüş var isterseniz bir yazılımla 135 hp oluyor
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabiki güzel bir traktör ama ben şahsen TR-6 serisinden bolca opsiyon bekliyordum.
Meselâ; ön aks süspansiyonu,otomatik şanzıman ve elektronik ekipman kontrolü gibi ya da yardımcı ekran. Yani TR-6 seriside aslında o kadar ucuz sayılmaz.
Şuan kampanya yapıyorlar 175e veriyorlar 5105iMerhaba arkadaşlar 5105 m hoşuma gidiyor yakt tuketimi nasıl onerirmsniz
Sıfır alacaksanız bence çok pahalı. M105 sıfır alacağına temiz ve güvenilir ikinci el R serisi almak daha mantıklı.