54-C ile Ağaç Köklerini Taşıma ;) By Smhgwz..

Slm Arkadaşlar Bugun BuyukAmcamın Düzlendiği tArladan KAlan UFak Kökleri Taşıdık İki Römork bugun Sizlerlede Paylaşayım dedim bi kaç foto ;)

Ynt: 54-C ile Ağaç Köklerini Taşıma ;) By Smhgwz..

Yorumlar için tşkler ;)
walla arkadaşım traktör temiz ve bakımlı zaten bakım olmazsa o motor bizim bu işlere dayanmaz ben bi gun boyunca motoru durdurmadıgımı biliyorum we o dun çektim o ftoları dun ilk o işi yaptık ondan sonra tırmıkı olanwar başka bi konu olarak orda da war resimler o tarlada çalıştı gece de balyada ve temiz olmazsa dayanmaz o motor yinede yorumun için tşkler;)

naıl_59 link=topic=23427.msg191724#msg191724 date=1246634137' Alıntı:
hadi geçmiş olsun kışklık yakacağı cıkarmısınız
walla öyle oldu nail hem tarla temizlendi hemde kışlık odun çıktı ;)

nh link=topic=23427.msg191856#msg191856 date=1246652899' Alıntı:
walla öyle oldu nail hem tarla temizlendi hemde kışlık odun çıktı ;)
iyi oluyor 4 5 sene önce 150 tane kavak wardı hala köklerini yakıyoruz bitmedi

agacım resimler gene bi harika çıkmış ben semih karedeşimin motorunua bakmıyor lafına katılmıyorum dedigi gibi bakımlı olmasa o resimleri sadece usta önüde yatarken çeker konu başlıgı da şöle olur tarlaya giderken motor tekledi ve gene sanayide fln ustanın yanındayız gibi olurdu neyse agacım eline saglık

tümosancı sefa link=topic=23427.msg194642#msg194642 date=1247462967' Alıntı:
agacım resimler gene bi harika çıkmış ben semih karedeşimin motorunua bakmıyor lafına katılmıyorum dedigi gibi bakımlı olmasa o resimleri sadece usta önüde yatarken çeker konu başlıgı da şöle olur tarlaya giderken motor tekledi ve gene sanayide fln ustanın yanındayız gibi olurdu neyse agacım eline saglık
Sağolasın sefa kardeş yorum için çok teşekkür ederim..
uzunyayla link=topic=23427.msg194155#msg194155 date=1247310540' Alıntı:
yine bol ve güzel resimler paylaşmışsın..teşekkürler....
tşkler.. ;)

paylaşım için teşekkürler bu köklerde amma yakılır ama bizde 2-3 sene önce taşımıştık bayada yakmıştık