5455 ve Türkay 13lü cizel

İnşallah.Yolda yakıt çok yüksek kotusunden başlayayım ufak işlere hiç kosmuyoruz desem yeri var,ama tarlada iyi bizim arazimiz yazın çok sert oluyor ona rağmen

4lü 16 no donerli pullukta 3.4 litre yaktı.Kasım ayında ikileme yaptık 13lu cizelle 1litre civarında.Gelelim güzelliklerine kabin çok konforlu ve kullanımı o kadar rahat ki burda anlatilmaz.Motor ve şanzıman çok uyumlu hidrolikler güçlü ve hızlı frenler on numara aydınlatma da çok iyi kantara girmece 5000kg yere yapışıyor adeta ayrıca bakım 400 saatte

peki bu kadar aşırı yakıtı varken..
bu traktörü halen daha kullandıran neden ne...
senin cebini yakıyor sonuçta..
yolda km'de ne yakıyor hiç ölçüm yaptınmı ahmet

Yolda ölçüm yapmadım göz kararı ama tarlada iyi onu ölçtük.Sağlam ve güçlü burası benim için önemli bizim buralarda 5400 serisinden arıza çıkaran yok diye biliyoruz.

4lü 16 no donerli pullukta 3.4 litre yaktı.Kasım ayında ikileme yaptık 13lu cizelle 1litre civarında.Gelelim güzelliklerine kabin çok konforlu ve kullanımı o kadar rahat ki burda anlatilmaz.Motor ve şanzıman çok uyumlu hidrolikler güçlü ve hızlı frenler on numara aydınlatma da çok iyi kantara girmece 5000kg yere yapışıyor adeta ayrıca bakım 400 saatte

5000 kg ağırlık ben söylediğimde burada inanmamıştı birkaç arkadaş 4300 ler den bahsetmişlerdi .

Bereketli olsun Ahmet , güzel paylaşım .