5720 RUTİN BAKIM

SLMLAR HERKESE BUGUN EL BOŞLUĞU DEDİM 5720 FİLTRLERİNI YAGINI DEGİŞİYİM SERVİSE GİTMEYE KORKUYOZ HEM GECMİŞTEKİ ALIŞ VERİŞLERDEN ARA AÇIK BENDE TLF ALDIM ELİME NEVŞEHİRİ SERVİSİ ARADIM HAVA FİLTRESİ İÇ DIŞ 320 LİRA İSTEDİ YAG MAZOT 60 LİRA BİLDE DRİKSİYON PİSTONU BOZUK ONADA 200 LİRA DEDİLER YUTKUNDUM GERİSİNİ SORMAYA CESARET EDEMEDİM KAPADIM BAFRA JDYİ ARADIM 3 DE BİRİ FİYAT VERDİ BANA İNSAN ONDANDA SUPELENİYO YARIN SPARIS VERECEM SİZ OLSANIZ NAPARSINIZ YADA NAPIYOSUNUZ

Ynt: 5720 RUTİN BAKIM

Bizim burada Bafra da 5 tanemi ney jd yedek parçacı var. en büyüğü senin dediğin bafra traktör dür. Atakan var orada fiyatıda uygundur.

TARIN ORDAN VERECEM KARGOLARLAR BURDAKİ BAYİLER KAFAYI YEMİŞ HALDE 30 LİRALIK FİLTREYE 300 İSTEDİLER ABİ MOTORU YAKacadım

Kırşehirliyim burdakı servisle sııkıntılıyızz geçmişten onlara para kazandırmam Nevşehir yakın diye aradım bu kadar fiyat farkı nerden kaynaklayı