5725 Hidrolik Lifi patladı ;(

Ynt: 5725 Hidrolik Lifi patladı ;(

BlackStorm link=topic=78672.msg930739#msg930739 date=1414606395' Alıntı:
Gönderdiğin resimde kolu söküp komple oraya lift takmıslar. Benimkinde kol duruyor kola bi pim kaynatıp lifti takmıslar o kadar.
yok onun görevi farklı sağ kolu ayarlamaya üşenenler için o :) ek piston uygulaması sizdeki gibi oluyo sorun yok yani :)

UÖZKAN.77 link=topic=78672.msg930738#msg930738 date=1414606314' Alıntı:
geçmiş olsun.. JD ' nin genel olarak arka kollar biraz zayıf galiba.. cana gelmesin.. olur böyle vakalar..

bugün bizim 6421 ' de hastalandı tüm gün onla uğraştık.. bizden önceki sahibi bakıma özellikle hava filtresine pek önem vermemiş anlaşılan.. motorunda emiş çok yüksek olduğundan toz çekmiş.. parça bekliyoz..
Saolasın. Liftler olmadan 2ton kaldırma kapasitesi var,aslında şuanki taktıgım ekipmanlara yeterde 95bg traktöre fabrikadan cıkıslı lift koysalarmıs daha iyi olurmus. E serileri böyle :( ,M lerin arka daha güzel. tam alta lift koymuslar.

Keşke arkayı buna çevirebilsem.

Buda E serisi:

UÖZKAN.77 link=topic=78672.msg930744#msg930744 date=1414606785' Alıntı:
servisiyle bi görüş bakalım inşallah olur.. 95 bg motor sonuçta güçlenirse kollar iyi olur..
Yok abi buna çevrilmesi imkansız Arkalar çok farklı gözüküyor olsada JD evin tapusuna varana kadar ister malum çok pahalı orjinal parcaları :) Yarın daha sağlam sekilde tamir ettirim devam..

Geçmiş olsun. Bu harmanda benzer bi olay da arkadaşın başına geldi. 6 ton buğday yüklü römorkun oku kaldırıp kurt ağzına takayım derken liftin kafası patlamış.

Lifti komple iptal etsen, kollardaki güç işini görmeye yetmez mi?

sebazios link=topic=78672.msg930916#msg930916 date=1414631293' Alıntı:
Geçmiş olsun. Bu harmanda benzer bi olay da arkadaşın başına geldi. 6 ton buğday yüklü römorkun oku kaldırıp kurt ağzına takayım derken liftin kafası patlamış.

Lifti komple iptal etsen, kollardaki güç işini görmeye yetmez mi?
Aslında yeter. Ancak aldığımda adam ekletmiş.2 lift vardı olması daha güzel.
Kopan parçaya bugün baktım kola giren pim daha önceden yarıya kadar çatlamış. Suç bende değilmiş.

Bugün tamir ettirdim. Kol söküldü,Tornacı kopan parcayı koldan çıkardı. Aynı kola giren pimden buldum tornada bi güzel ayarlanıp yerine yenisini çaktı ve kaynattı. Liftçiye gittim liftci bişey yapamadı. 10-20 kişi çalışıyor bir lifti yapamadılar. Yenisinide bulamadı. Kayseriden bulduk takım halindeymiş tek lifte 380tl istedi. İşi bilen başka bir tornacıda Lifti bi güzel onardı içine yeni vidalarını filan taktı. Contasını değiştirdi. Şuan herşey güzel traktör garajda. Tek derdim kopan parçayı koldan cıkarmak için spiralle biraz kazıdı. Yarın JD Yeşili ile güzelce boyayacam.

BlackStorm link=topic=78672.msg931113#msg931113 date=1414685362' Alıntı:
Aslında yeter. Ancak aldığımda adam ekletmiş.2 lift vardı olması daha güzel.
Kopan parçaya bugün baktım kola giren pim daha önceden yarıya kadar çatlamış. Suç bende değilmiş.

Bugün tamir ettirdim. Kol söküldü,Tornacı kopan parcayı koldan çıkardı. Aynı kola giren pimden buldum tornada bi güzel ayarlanıp yerine yenisini çaktı ve kaynattı. Liftçiye gittim liftci bişey yapamadı. 10-20 kişi çalışıyor bir lifti yapamadılar. Yenisinide bulamadı. Kayseriden bulduk takım halindeymiş tek lifte 380tl istedi. İşi bilen başka bir tornacıda Lifti bi güzel onardı içine yeni vidalarını filan taktı. Contasını değiştirdi. Şuan herşey güzel traktör garajda. Tek derdim kopan parçayı koldan cıkarmak için spiralle biraz kazıdı. Yarın JD Yeşili ile güzelce boyayacam.
hadi geçmiş olsun inş bidaha sorun çıkartmaz :) lift e çok istemişler iyiki tornacı işin ehliymişde kurtarmış sizi :)

55-46 link=topic=78672.msg931115#msg931115 date=1414685568' Alıntı:
hadi geçmiş olsun inş bidaha sorun çıkartmaz :) lift e çok istemişler iyiki tornacı işin ehliymişde kurtarmış sizi :)
Vallahi ya liftcilerde iş yok tornacılar bir çok işi halledebiliyor.