5'li Helezon Yaylı Tam Otomatik Profil Pulluğun Teknik Özellikleri?

ARKADAŞLAR 5 ' Lİ 14 İNÇ Tam Otomatik Helezon Yaylı Profil Pulluk UN TEKNİK ÖZELLİKLERİNİ TAM OLARAK BİLEN VARMI? İNTERNETTE ARAŞTIRDIM AMA YOK.(ÖR:AĞIRLIK,TEORİK İŞ GENİŞLİĞİ ÇATI YÜKSEKLİĞİ,GÜÇ,SÜRME DERİNLİĞİ)BUNLARI BİLEN VEYA 1-2 TANESİNİ BİLEN YOK MU?
KULLANAN VARSA BİRAZ BİLGİ VERSİN...ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA (CASE JX90)

Ynt: ARKADAŞLAR 5Lİ Tam Otomatik Helezon Yaylı Profil Pulluğun teknik öz.bilenyokmu?

bende 5 li 14 yaylı almayı düşünüyorum ünlünün teknik özelliklerini bulamamıştım sağol alpler ile ünlüden hangisini almalıyım kararsızım ünlünün güç gereksinimleri çok yüksek gözüküyor alplerin 90-100 hp ünlünün 120-150 hp niçin böyle?

Ynt: ARKADAŞLAR 5Lİ Tam Otomatik Helezon Yaylı Profil Pulluğun teknik öz.bilenyokmu?

mete26 link=topic=52529.msg541265#msg541265 date=1329565069' Alıntı:
kardes bunu bende buldum ama bu helezon yaylı değil hidrolikli yağ var icinde ama farklılık göstermez sanırım sizce?

phantomerkunt link=topic=52529.msg541271#msg541271 date=1329565463' Alıntı:
bende 5 li 14 yaylı almayı düşünüyorum ünlünün teknik özelliklerini bulamamıştım sağol alpler ile ünlüden hangisini almalıyım kararsızım ünlünün güç gereksinimleri çok yüksek gözüküyor alplerin 90-100 hp ünlünün 120-150 hp niçin böyle?
kardeş bende öyle diyorum ama bu helezon yaylının özellikleri değil bu hidrolikli yani yağ var icinde bizim alacağımızın da yay var farklılık olabilir.veya yanlışlık var .
arkadaşın paylaştığı özellikler bence yanlış doğrusu BUYRUN:
http://imageshack.us/photo/my-images/21/sdfsdfsdfsdr.jpg/