6. Geleneksel Trakkulüp Buluşması(ANKARA/BALA 7 ARALIK)

Buluşmaya Katılacaklar

• Tokmakcı (kesin-arabasız)

Kullanılan: 0 0.0%
  • rocky (kesin-arabasız)

• nailyetek (kesin-arabasız)

• ertac sahin (kesin-arabasız)

• cihan_özece (kesin-arabasız)

• anayurtlu (kesin-arabasız)

• samsunbafra (kesin-arabasız)

• KamilAydın (kesin-arabasız)

• doganbey1 (kesin-arabasız)

• smhgwz (kesin-arabasız)

• enderaslangiray (kesin-arabasız)

• ilhan43 (kesin-arabasız)

• memory43 (kesin-arabasız)

• tavaslı_okan (kesin-arabasız)

• k_urt_03 (kesin-arabasız)

• Hermiyas (kesin-arabasız)

• koparanlı_servet80 (kesin-arabasız)

• m_koyuncu70 (kesin-arabasız)

• Fatih_RSLN (kesin-araba)

• KESİN GELECEKLER: 28

• Kullanılan toplam oy
    164

Ynt: 6. Geleneksel Trakkulüp Buluşması(ANKARA/BALA 7 ARALIK)

gokhanozkan link=topic=69634.msg806511#msg806511 date=1386458094' Alıntı:
Cihani birakriktan sonra kaza yptim.eve yeni geldim.hermiyas ve dogancani dolmusa bindirip gondermek zorunda kaldim.kendilerinden ozurdiliyorum.biz otobuse vurduk ve polis bekledik.polis 3 saat kadar bekletti beni.bu arada beklerken audi marka bir araca benim sol 2 kapimia carpti ve kacti.plakasini bile goremedik.yaklasik 3 saniyede oldu bitti.sonra arabanin etrafinda gezerken plakayi buldum.Allah yardim eti.neyse canimiza bisi gelmedi buna sukur.resimleri yolluycam biraz isinayimda :)
ilginiz alakanız sıcak kanlılığınız için çok teşekür ederiz ankaralı arkadaş larımızın iii niyetleri çok güzeldi .... Kaza için üzgünüz yapılcak bişi var sa hazırız...istanbula da herzaman bekleriz...

Her ne kadar katılmayı isteyip, gidemesekte. Organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. Gerçekten güzel ve bol etkinlik bir gün olmuşa benziyor. Ertaç ' ın fragman yeter zaten. Görende köyde düğün var sanacak...:D Bu arada Gökhan abi ve yanındakilere geçmiş olsun...

Tünaydın.. gece 5 de evime döndüm net de sıkıntı olduğu için yazamamıştım. şaban abi ve ankarada ki bütün abi ve kardeşlerime teşekkürlerimi sunarım , çok güzel bi gün geçirdik sayeniz de , dönüş te kar ise cabası oldu :)

Bu resim ilk kaza.otobusun sol tarafiina vurduk.

Bu da 2. Kaza.bana vurup kacan adamin plakasini aldik.otobusun solundan sagina gecti araba.2 dakika oncesinde arabayi kurtarmak icin 2 kisi cekici,1 otobus soforu ve ben arabayi utekliyorduk.yer buz oldugu icin ayaklarimiz kaydi.egerki ugrasyadik o bixe vuran araba 4 umuzude canimizdan ederdi.Allaha sukur bisey olmadi.

Gökhan abi çok çok geçmiş olsun çok canımız sıkıldı geri dönmeyi düşündük yetişemiyecekti , Rabbim canınızı bağışlamış , verilmiş sadakanız varmış. o plakayı bulman da çok iyi olmuş.

gokhanozkan link=topic=69634.msg806655#msg806655 date=1386501204' Alıntı:
Bu resim ilk kaza.otobusun sol tarafiina vurduk.

Bu da 2. Kaza.bana vurup kacan adamin plakasini aldik.otobusun solundan sagina gecti araba.2 dakika oncesinde arabayi kurtarmak icin 2 kisi cekici,1 otobus soforu ve ben arabayi utekliyorduk.yer buz oldugu icin ayaklarimiz kaydi.egerki ugrasyadik o bixe vuran araba 4 umuzude canimizdan ederdi.Allaha sukur bisey olmadi.

Geçmiş olsun Gökhan hoca,
Büyük tehlike atlatmışsınız , epeyce hasar varmış araçta.
Olayın ciddiyeti ve boyutu fotolardan belli oluyor.

Gökhan geçmiş olsun tekrar, bizim Kango çarpışan oto olmuş yaf :(

Neyse şükür halimize kimseciklere bir şey olmadı...

Ertaç son vidyo süper olmuş. Hani bazen televizyonda bayanlara otomobil kullanmayı öğretiyorlar ya. Aynı onlar gibi...:D En çok Doğancan ' ın dialog hoşuma gitti. Neden sallanıyor diyor, Cevap: Vites değiştiryorsun...:D

alipasalierkan link=topic=69634.msg806681#msg806681 date=1386504130' Alıntı:
Ertaç son vidyo süper olmuş. Hani bazen televizyonda bayanlara otomobil kullanmayı öğretiyorlar ya. Aynı onlar gibi...:D En çok Doğancan diolag hoşuma gitti. Neden sallanıyor diyor, Cevap: Vites değiştiryorsun...:D
;D

ertac sahın link=topic=69634.msg806648#msg806648 date=1386499989' Alıntı:
bulusmamıza katılamayanların merakla bekledıgı , katılanlarında yenıden yasamak ıstedıgı goruntulerle ' ' 6.TRAKKULUP BULUSMASI FRAGMAN ' ' karsınızda

6.TRAKKULUP BULUŞMASI (fragman) (ANKARA/BEYNAM)
Kamil Hep Hazıra Oturmuşun.. ;D Az Yardım Edeydin Servise.. :D Süper Buluşma Olmuş..

bilal tıraşçı link=topic=69634.msg806683#msg806683 date=1386504522' Alıntı:
Kamil Hep Hazıra Oturmuşun.. ;D Az Yardım Edeydin Servise.. :D Süper Buluşma Olmuş..
bilal tıraşçı link=topic=69634.msg806683#msg806683 date=1386504522' Alıntı:
yok la ben yağladım ;D
1:32 de mf ile gelen benim :D