6 Ton Tek Dingil Römork Projesi

Çok büyük çok zor iş valla allah kolaylık versin. ben daha bizim arka kapakla uğraşıyorum 3 yıldır niye ertelediğimi anladım işe girişince 🤣
Bu da mı tek dingil olacak?
Sağolasın 😊. Bu tandem olacak. Şuan elimde lastik olmadığı için arkaları takamadım. En son takacağım. Kapakları Çayırova hazır çekme kapak kullanacaktıım ama makine arızalı olduğu için üretim durdu dediler o yüzden mecburen büktürüyorum. Bu da iki yıldır duruyor. Diğer römork ile aynı anda başlamıştık. Anca ele aldık 😄. Bunun müşterisi hazır bitince hemen gidecek. Evde römork yok şuan. Bu bitince de havuz tip yapmayı düşünüyoruz

Son düzenleme:
Selamlar Kolay Gelsin Maşallahınız Var Bizde de Bir Saman Römorku Projesi Var Ama Fikirden Öteye Gidemedik :) Tek Dingil 7,2 Metre Boyda Düşündük Sizce Alt Şaseyi Ne Yapmak Lazım Burda Çok Farklı Malzemeler Söyleniyor Bize
Merhaba, tek dingile 7,2 biraz uzun gibi. Piyasadakiler genelde tandem oluyor. Tavsiyem tandem yapmanız olur. Şase olarakta en az 200 lük npu dan olması yeterli diye düşünüyorum. Satılık ilanlarındakileri örnek alabilirsiniz. Taban sacı olarak 3mm baklava desen yeterli