Ömer kardeş sen manzarayı bayadır çakmış gibisin motoru isteyip duruyordun hep kaçamak cevaplar.Allahtan 2. sayfada çıkmış yoksa 5-6 sayfa giderdi.Bir alayı çakal sahtekar olmuş yalana ne gerek var kardeş ne çakalımıssın ya
Ömer kardeş sen manzarayı bayadır çakmış gibisin motoru isteyip duruyordun hep kaçamak cevaplar.Allahtan 2. sayfada çıkmış yoksa 5-6 sayfa giderdi.Bir alayı çakal sahtekar olmuş yalana ne gerek var kardeş ne çakalımıssın ya
Ömer kardeş sen manzarayı bayadır çakmış gibisin motoru isteyip duruyordun hep kaçamak cevaplar.Allahtan 2. sayfada çıkmış yoksa 5-6 sayfa giderdi.
KAYBOLMA-MAYBOLMA YOK YIKILMADIK AYAKTAYIZ BENDE FAKE HESAP BİTMEZ BUNDAN AYRI HESAPLARIM DAHA VAR...
İlk önce bu konuda yazdığı mesajların biçiminden, daha sonra eski konularından vs kendini belli ediyor zaten. Bende süphelendim ilanın sahibine ulastım, Hakan bey de sağolsun kırmadı beni müdahale etti konuya fazla uzamadan sonlandı bu yalan. Yıkılmadan devam arkadasım sırada 8R serisi bekliyoruz senden![]()
Demek sen bozdun [emoji16][emoji16]. Bozsanda bi sıkıntı yok şu anda bundan hariç 3 hesabım var güzelde uyutuyorum sizi diğer 3ünü gayette güzel yiyorsunuz. Benden hariç böyle eğlenen en az 5 kişinin isminide veririm.!
Daha 15 yaşındayım
Senin gibileri cok gorduk sizin gibiler yuzunden herkezi birbirine dusuryosunuz ortaligi karistirip kenara cekilip izloyosunuz ne gerek var boyle seylere almadin bir seyi aldim gibi gosyerip milleti kandirmaya gecen bende birini yakaladim 300000 binlik traktoru 170 e aldim dedi sonra ortadan kayboldu oda senin ekipten yada sendin o kisi allah akil versinDemek sen bozdun [emoji16][emoji16]. Bozsanda bi sıkıntı yok şu anda bundan hariç 3 hesabım var güzelde uyutuyorum sizi diğer 3ünü gayette güzel yiyorsunuz. Benden hariç böyle eğlenen en az 5 kişinin isminide veririm.!