6445 herk ediyor.

Ynt: 6445 herk ediyor.

Güzel paylaşım. 3A veya 3B viteslerinde gitse daha iyi olmaz mı? Bizim Ares ' in şanzımanı ile MF ' lerin şanzımanı benzer biz genellikle pulluk ile sürümde o viteslere denk gelen vitesleri kullanıyoruz. Bayada seri çalışma oluyor.

bnmkinde 2 e le.. 3. a aynı hızda aslında. bn değişik kullanıyorum aslında orda öle denk gelmiş tekerlek hızı 7 km hızda olsa gerek..

çiftde ratyoyu fazla sevmiyorum. kapı açmamın sebebide sesi çok hoşuma gidiyor.. hele balya yaparken çokda sap olacak sesi bir görseniz mükemmel .

maşallah iyi gidiyo çokta temiz tutuyon kabin içi parlıyo bende 55 i var bunu görünce utandım, otomatikte kullanmıyormusun o çok daha zevkli oluyo ama ayarları çok hassas yapman gerekiyo yoksa randıman alamıyosun emeğine sağlık

guzel paylaşım muhtar seside güzel tok cıkıyor..6,5km/h hızla normal bi sürüm gerçekleştirmişsin.. traktörün dogal hali bu şimdi bazıları sırf video çekmek için yuksek viteste tam gaz giderek video cekiyorlar o şekilde asla tarla sürülmez normal olan bu sürüm işte.. bunun yol hızını maksimum kaç görüyosun elektronik göstergede..??

keykubat link=topic=50817.msg510678#msg510678 date=1326454329' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler muhtar.
erkunta ' da mustafayı bindirseydin,mustafa kubo ' yu unutur belki :)
abi erkunta binince kuboyu aramamak mümkündeğil .....

ancak şuda bir gerçek her gelen erkntu sürüyorum her zaman yenisi diğerinden güzel oluyor......

mustafagursacli link=topic=50817.msg511119#msg511119 date=1326482339' Alıntı:
abi erkunta binince kuboyu aramamak mümkündeğil .....

ancak şuda bir gerçek her gelen erkntu sürüyorum her zaman yenisi diğerinden güzel oluyor......
elin o soldaki turuncu kolu arıyor dimi mustafa :)

Freston link=topic=50817.msg511124#msg511124 date=1326482564' Alıntı:
elin o soldaki turuncu kolu arıyor dimi mustafa :)
elim neleri aramıyoki biladerim...... bir kere kimse bişey demesin kubotanın platformu na ayağını basınca fark kendini hisettiriyor yumşacık.....