6820 ıle polatlı kantarına gıdıyorum

j.d ıyı traktor ama vıtes kademelerının aralıkları mc cormick kadar uzun degıl ama yınede ıyı cekıyor

Ynt: 6820 ıle polatlı kantarına gıdıyorum

yorumlar ıcın sagolun evet sezon basladı verımnler gayet guzel bu tarlaların hepsı 5 kes sulandı
arkada 4 romork var 2 tanesı 6 tonluk 1 tanesı 5 arkadakıde 4 tonluk ama hepsının tonajdan en az 2.5 -3tondan fazla pancar yuklu

güzel paylaşım..eline sağlık..6820 kaç hp...arkasında yaklaşık 30 ton pancar var...

arkadaşlar bugün gazetede bir haber okudum...adamın tarlasından 14 kg lık pançar çıkmış...bu bir tane pancarın ağırlığı....

güzel resimler paylaşim için teşekkürler bu römorklarla pancarlar gelmez 40 ton arkadaşim arkadaki arabalar ufak bi römorka en fazla 7.5 ton pancar atarsın o kadar göstermiyor arabalar

40 ton nerden geliyo 4 römork var 8+8+7+6 en fazla 30 ton pancar var sanki taş mı çekiyon.