7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması (Trakya - İstanbul Katılımcıları)

Merhaba arkadaşlar,

Buluşmaya İstanbul - Trakya bölgesinden katılmayı düşünen arkadaşlar varsa beraber hareket edebiliriz , bu amaçla bu konuyu açıyoruz.

Cuma akşamı 23:00 otobüsü ile yola çıkıp , Cumartesi günüde Ankara ' dan dönüş olarak 18:00 otobüsü ile yola çıkma düşüncem var.
Ulusoy ile gidip gelmeyi planlıyorum.

Sizinde fikir ve önerileri varsa birlikte hareket etmek adına haberleşelim.

Ynt: 7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması (Trakya - İstanbul Katılımcıları)

Beni yaz abi. Sadece,cumartesi akşamı 6da çıksak istanbula kaçta varırız?

Ynt: 7. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması (Trakya - İstanbul Katılımcıları)

<<B.Özyurt>> link=topic=79542.msg941584#msg941584 date=1417466596' Alıntı:
Beni yaz abi. Sadece,cumartesi akşamı 6da çıksak istanbula kaçta varırız?
Takriben 23:00 - 24:00 arası diye tahmin ediyorum

Dönüş biletlerini açık bilet alın veya döneceğiniz zaman aştiden alın bence.

Barış UZEL link=topic=79542.msg941595#msg941595 date=1417467848' Alıntı:
Dönüş biletlerini açık bilet alın veya döneceğiniz zaman aştiden alın bence.
Barış braderim geçen sene saat kaçta döndü katılımcılar?
Ne zaman bitiyor?
Ona göre şimdiden rezerve vs yapmak istiyoruz , sonra güzel otobüslerde kalmıyor bilet

En erken 7 8 civarı uygun olur abi çünkü gideceğimiz yer aştiye 80 km :-( oradan 5 6 civarı çıkarız ancak organize oluruz bence.

Açık bilet almak daha mantıklı. Hiç beklenmedik şeyler olabiliyor. :)

Değerli arkadaşlar,

Cuma akşamı 23:00 Ulusoydan 23:00 otobüsü için bilet alıyorum.
Basın Eksress yolundaki terminalinden bineceğim.
Sizinde organizasyonuna uygunsa aynı otobüsten alırsanız beraber gideriz.
Dönüş içinde yine ulusoydan cumartesi akşamı ankaradan kalkan otobüslerden saat 19:00 ' a rezervasyon yaptırıyorum

Trakya - İstanbul ekibi
Ben , Umut hocam , Erkan , Berk , Cemal abi , Ahmet kardeşim (deliorman)
Yok mu arttıran Trakya - İstanbul