70-66s İLE FASULYEYE HUMİK ASİT,BÖCEK-ÖRÜMCEK İLACI VE ORGANİK GÜBRE UYGULAMASI

[size=14pt]NEW HOLLAND 70-66s İLE FASULYEYE HUMİK ASİT,BÖCEK-ÖRÜMCEK-MANTAR İLACI VE ORGANİK GÜBRE UYGULAMASI [2013]...!!![/size]

Arkadaşlar Dün Akşam Ve Bugün Sabah Olmak Üzere Fasulyeye 2. Parti İlaçları Attım. 1. Partiyi Atarken Fotoğraf Çekme Fırsatım Olmamıştı Yoğunluktan Dolayı..
Biovin ' in Bir Kısmını İse Suyla Beraber Atmıştım...

İlaç Ve Gübreler:
Humik Asit, Mantar İlacı, Kırmızı Örümcek İlacı, Böcek İlacı, Sıvı Organik Gübre, Çinko-Demir-Bor Şelatı, BiovinPlus...

İyi Seyirler...
;)

Ynt: 70-66s İLE FASULYEYE HUMİK ASİT,BÖCEK-ÖRÜMCEK İLACI VE ORGANİK GÜBRE UYGULAMASI

Ömer bir çeltik yok galiba sulu tarımdan onuda ekersen tamam. :)
Kolaygelsin bereketli olsun ok-*-s

Ynt: 70-66s İLE FASULYEYE HUMİK ASİT,BÖCEK-ÖRÜMCEK İLACI VE ORGANİK GÜBRE UYGULAMASI

eline sağlık ömer güzel paylaşım ve güzel fotolar fasulyelerin maşallahı var bereketli olsun...

kolay gelsin ömer bu fasulye sırıkmı yoksa yerde olandanmı bide bunun hasatı nasıl oluyor biçerle felanmı biçiyorsunuz

ismail_17 link=topic=66747.msg757093#msg757093 date=1373310235' Alıntı:
Ömer bir çeltik yok galiba sulu tarımdan onuda ekersen tamam. :)
Kolaygelsin bereketli olsun ok-*-s
Sulu Tarımda Yok Yok Oldugu İçin Benim Ekmediğim Üründe Çok Abi :) Çeltik Buralara Göre Değil... Bize + Bi De Çeltik Eklenirse İşler Çok Sıkışır... Teşekkkürler ;)

enter link=topic=66747.msg757304#msg757304 date=1373381889' Alıntı:
eline sağlık ömer güzel paylaşım ve güzel fotolar fasulyelerin maşallahı var bereketli olsun...
Saolasın Umut :)

tahir link=topic=66747.msg757305#msg757305 date=1373381990' Alıntı:
kolay gelsin ömer bu fasulye sırıkmı yoksa yerde olandanmı bide bunun hasatı nasıl oluyor biçerle felanmı biçiyorsunuz
Saolasın Abi, Normal Fasulye Bu... Hasatını da Toplar Döverle Yapıyoruz... Eski Paylaşımlarda Var ;)

Bereketli olsun Ömer kolay gelsin güzel paylaşım eline sağlık emeklerinizin karşılığını alırsınız İnşallah.

hacimmet link=topic=66747.msg757564#msg757564 date=1373473661' Alıntı:
Bereketli olsun Ömer kolay gelsin güzel paylaşım eline sağlık emeklerinizin karşılığını alırsınız İnşallah.
Saolasın Abi, Cümlemizin İnşallah...

bereketli olsun kolay gelsin ömer...