750.000TL'lik BB'nizi 15 Yaşındaki Çocuğa Werir misiniz? :)

Ynt: 750.000TL'lik BB'nizi 15 Yaşındaki Oğlunuza Werir misiniz?

o traktoru alıyorsam demekkı cok param olur verırım tabı sonucta dunya malı dunyada kalır

Ynt: 750.000TL'lik BB'nizi 15 Yaşındaki Oğlunuza Werir misiniz? :)

tumosannn link=topic=66905.msg759170#msg759170 date=1374091410' Alıntı:
o traktoru alıyorsam demekkı cok param olur verırım tabı sonucta dunya malı dunyada kalır
tümo yu senden küçüklere veriyon mu abi

Ynt: 750.000TL'lik BB'nizi 15 Yaşındaki Oğlunuza Werir misiniz? :)

td 100d link=topic=66905.msg759173#msg759173 date=1374091594' Alıntı:
tümo yu senden küçüklere veriyon mu abi

adam ogluna dıo oglum yok kı olsa verırım kulanması ıcın tabı surmeyı bıldıkten sonra

Ynt: 750.000TL'lik BB'nizi 15 Yaşındaki Çocuğa Werir misiniz? :)

benim 5 yaşındaki oğlum traktörü stop etmeyi direksiyonu tutmayı biliyorsa adamın 15 yaşındaki oğlu kim bilir neler biliyordur :D

valla benim peder geçen de hiç vermez malı kıymetlidir günahını bile vermez frenler gevşekmiş zar zor durdurdum bidaha tövbe büyük yemin ettim o traktöre binmem diye ne zaman başka aldık o zaman

çocuğumuza bilgi ve deneyimlerimizi aktarmayacaksak niye asil ediyoruz. hemde meraklı gençler daha çabuk öğreniyorlar.bence çokta başarılı duruyor.

Bizim bölgede 15 yaşındaki oğlan traktörü taksiyi kullanmayı, ama teferruatlı şekilde öyle düz yolda değil en zor şartlar altında çalışamıyorsa ayıplanır, traktörü taksiyi babası vermiyorsa gene ayıplanır, 12-13 yaşımdan beri taksi- traktör kullanıyorum hemde her koşulda, yatıp kalkıp dedeme dua ediyorum, çiftçiliği seviyorsam ve yapıyorsam sebebi birazda budur.

Zaten ülkemizde durum ortada adam 5 yaşındaki çocuğuna bile veriyor gaza basıyor çocuk sürüyor bende öle çok sürdüm :) Çokda doğru buluyorum ufaktan alışması gerek 20 yaşından sonra eller ayaklar alışması çok zor oluyor. Bizim traktörlerimiz gözümüzde 750.000 değerinde zaten sıkıntı yok :)

Abilerim ben köyde çok fazla duramıyorum okuldan dolayı ama tatillerde kurbanda kışın tatilde vs. gidip geliyorum o yüzden fazla paylaşım felan yapamıyorum, ama Kamil Aydın nickli kardeşime bir bakın, yaptıklarını görün, ve ya Emin Ünal da öyle, resmen evi geçindiriyorlar gece gündüz tarla traktör eğer öğrenmemiş olsalarda hala babaları dedeleri yorulacaktı o işlerde :)

12 13 yaslarında her turlu tarla işini yapıyordum ekım bıcım dahil :)

maşallah fendt ın hakkını veriyor çocuk kullanıyor neden verilmesinki köyde it taşlıcağına itsin arazileri işlesin işte

O çocuk benden iyi kullanacağı için ben de olsam veririm. O şekil elektronik kontrollü bilgisayarlı traktörleri genç yaştakiler daha çabuk öğreniyor. :)

*At binenin kılıç kuşananın

*Akıl yaşda değil baştadır

*Ağaç yaşken eğilir

Tam iş öğrenecek zamanı benimde 15 yaşında oğlum var.
Seve seve veririm ,fend in bilgisayarı benden daha iyi kullanır oğlum, traktörüde işçiliğide öğrenir.

Veririm tabii ki ben çok çok küçük yaşlarda başladım bu işlere 9-10 yaşlarımda tek başıma çifte gittiğimi bilirim bu işi seviyorsam ziraat mühendisligi okuyorsam sebebi babam ve dedemdir

neden verilmicem ki babam bana nasıl verdiyse ve veriyorsa bende veririm elin adamı bozcana arıza verip kırcana kendi oğlum kırsın döksün gereiyosa

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt