80 bg jd almak ıstıyorum ama alman hındıstan vb yapımları var hangısını onerırsı

Ynt: 80 bg jd almak ıstıyorum ama alman hındıstan vb yapımları var hangısını onerırsı

benim tanıdığım 72 almıştı.aksarayda

Ynt: 80 bg jd almak ıstıyorum ama alman hındıstan vb yapımları var hangısını onerırsı

cebrail68 link=topic=62710.msg721856#msg721856 date=1363815527' Alıntı:
benim tanıdığım 72 almıştı.aksarayda
doğrudur ALLAH hayırlı etsin memnun kalacağına eminim birazda kabinleri hoş olsa dadından yenmez ..

m serısı amerıkan
r serısı alman
e serısıne bakmayın

manas bey öyle demeyin tabikide m ve r ye göre kalitesi biraz düşük ama diğer maarka traktorlere taş çıkartır e serisi

John deere in tum motorlari fransada uretiliyor bilginize

sikidim66 link=topic=62710.msg701916#msg701916 date=1360782495' Alıntı:
80 bg jd almak ıstıyorum ama alman hındıstan vb yapımları var hangısını onerırsınız bılgılendırme ıcın sımdıden tsk
Öncelikle Sıfır mı alcaksın ikinci el mi? bide tek traktör olarakmı kullanaksınız oda var?

manas link=topic=62710.msg722108#msg722108 date=1363884882' Alıntı:
m serısı amerıkan
r serısı alman
e serısıne bakmayın

m serısının amerıkan montaj oldugunu bılıyorumda bu mileno serılerıne benzeyen GOldonı traktorlerin ustunde Gm yani amerıkada uretılen general motor var bu john derelerdede bu motordan mı var acaba m serısınde cunku tıpı falan aynı traktorler yanı bırde gm mı daha az yakar jd mı bence gm daha az yakar cunku koyumde 100f mıleno var yakıtı içiyor resmen.