80 C piyasaya çıkıyormuş.

arkadaşlar bazı duyumlar aldım bayiye uğrama fırsatım olmadı önümüzdeki aylarda 80 C yi satışa sunacaklarmış doğruysa !bilgisi olan ve elinde fotoğraf olan paylaşırsa sevinirim.saygılarımla.

Şuanda bilinen tek şey 80 hplik bir commonrail ile gelecek. Tahminim ek olarak en fazla elektro hidrolik diff kilidi gelir geri kalan c serisinde ne varsa. Chn zaten lider kendisi için ek maliyet getirmez.

Evvel ki sene JX85C , 88 hp , 350 n.m. torktaki motoru tarla serisine istemiştik, yapılmadı.
400 n.m. tork altındaki bir motorun işletme maliyetleri olarak masrafları yüksek olacaktır.
Hiç zahmet etmesinler, fuar gezer traktör olur.

Şuanda bilinen tek şey 80 hplik bir commonrail ile gelecek. Tahminim ek olarak en fazla elektro hidrolik diff kilidi gelir geri kalan c serisinde ne varsa. Chn zaten lider kendisi için ek maliyet getirmez.
commonrail maliyeti 3000 euro..çıkan yeni modelde nasıl ek maliyet getirmiyor hocam ..anlamadım..sırf stage geçişi bile yüzde 20 zam deniyor

Adamlar yapmış steyr 4075 kompakt aynisi farmal 75c nin aynısı birebir.
24+24 tavşan kaplumbağa uygulamış şarıl uygulamış ful artı ful .
Bunu niye ülkemiz piyasasına sunmuyorlar .
Opsiyonlu model olarak sunmalari lazim isteyen satın alır ihtiyacı olmayan satın almaz.
80C pesinde kosacaklarina bu donanımı satışa sunsalar yeter.