Nasil.traktör yorumlarinizi bekliyorum.
Zetor kullanıcısı olarak yorum yapıyorum, yakıtı az değil normal parçası 2 gün içerisinde elinde olur ve fiyatları da gayet makul (yedek parça sıkıntısı yok) çekişi normal 84lüğü 120hp gibi çekiyor falan şehir efsanesi ben kullanıcısı olarak yorumlarımı yazdım karar sizin ancak bana sorarsanız almayın..![]()
Zetor kullanıcısı olarak yorum yapıyorum, yakıtı az değil normal parçası 2 gün içerisinde elinde olur ve fiyatları da gayet makul (yedek parça sıkıntısı yok) çekişi normal 84lüğü 120hp gibi çekiyor falan şehir efsanesi ben kullanıcısı olarak yorumlarımı yazdım karar sizin ancak bana sorarsanız almayın..
Gerçek dışı olan ne aceba.?Bu ilan sürekli gözüme çarpıyor 165 i değiştiresim geliyordu ancak zetor yorumları gerçek dışı olmaya başlayınca en iyisi benim malım dedim
Gerçek dışı olan ne aceba.?
Bende 150 ton çeker demedimki zatenHangi zetor konusu olursa olsun belli kişiler altın yapıyor belli kişiler karşı yorum yapıyor ben kullanmadım bı kaç kez yakından inceleme fırsatı buldum ancak yukarıda arkadaşın dediği gibi 80 90 beygirlik bir traktor gerçekten 80 90 beygirlik bir traktor gibi duruyor![]()
Ama bende de zetor sevgisi asiladiginiz için sizlere teşekkürler ...Görünce sahibinden izin isteyip inceliyorum. Ama 3 sahibide fiyatı uygundu aldım pismanda etmedi şeklinde yorumladı 80 beygir ama 150 ton çeker demedi![]()
Helal olsun kardeşim şu sitede zetor kullanıp gerçeği söyleyen bir sen varsın, diğer zetor kullananlara fabrika veriyor galiba sadece övüyorlarZetor kullanıcısı olarak yorum yapıyorum, yakıtı az değil normal parçası 2 gün içerisinde elinde olur ve fiyatları da gayet makul (yedek parça sıkıntısı yok) çekişi normal 84lüğü 120hp gibi çekiyor falan şehir efsanesi ben kullanıcısı olarak yorumlarımı yazdım karar sizin ancak bana sorarsanız almayın..
Objektif yorumun için çok teşekkür ederim Mert. Yazacak çok şey var bu konuda lakin yazmak istiyorum artık.Zetor kullanıcısı olarak yorum yapıyorum, yakıtı az değil normal parçası 2 gün içerisinde elinde olur ve fiyatları da gayet makul (yedek parça sıkıntısı yok) çekişi normal 84lüğü 120hp gibi çekiyor falan şehir efsanesi ben kullanıcısı olarak yorumlarımı yazdım karar sizin ancak bana sorarsanız almayın..
zetorun Tr piyasasındaki tek esprisi fiyatlarının uygun oluşu 2.olarak şanzımandan kuyruk mili seçeneğinin olması. 165den sonra 3075 285 falan yakışır sizeBu ilan sürekli gözüme çarpıyor 165 i değiştiresim geliyordu ancak zetor yorumları gerçek dışı olmaya başlayınca en iyisi benim malım dedim
objektif olup doğruyu söylemedikten sonra neyleyeyim ben o bilgiyi abi bi nevi kul hakkına girerim aksi olduğundaHelal olsun kardeşim şu sitede zetor kullanıp gerçeği söyleyen bir sen varsın, diğer zetor kullananlara fabrika veriyor galiba sadece övüyorlar
abi inanırmısın forumdaki zetor postlarından bende bıktığım için kendi traktörümle yaptığım işleri paylaşmaktan çekiniyorum çünkü, ister istemez herkezde bi yine mi zetor bıktık artık düşüncesi var..Objektif yorumun için çok teşekkür ederim Mert. Yazacak çok şey var bu konuda lakin yazmak istiyorum artık.
zetorun Tr piyasasındaki tek esprisi fiyatlarının uygun oluşu 2.olarak şanzımandan kuyruk mili seçeneğinin olması. 165den sonra 3075 285 falan yakışır size
objektif olup doğruyu söylemedikten sonra neyleyeyim ben o bilgiyi abi bi nevi kul hakkına girerim aksi olduğunda
abi inanırmısın forumdaki zetor postlarından bende bıktığım için kendi traktörümle yaptığım işleri paylaşmaktan çekiniyorum çünkü, ister istemez herkezde bi yine mi zetor bıktık artık düşüncesi var..
Gelde bunu bizim millete anlat abi..o paraya alınabilecek En iyi traktör..
yakıt testi konusunda "kahve muhabbeti" değil PowerMix Testleri geçerlidir.. tüm testlerde zetor En az yakan markalardan biridir..
çekiş olarak teste bile sokmaya gerek yok..
motorların çekemediği şeyler için üretilmiş zaten![]()
Biz yalan mı söylüyoruz..?Helal olsun kardeşim şu sitede zetor kullanıp gerçeği söyleyen bir sen varsın, diğer zetor kullananlara fabrika veriyor galiba sadece övüyorlar
Abi bizimkiyle beraber eşin dostun işini de yaparım bilirsin yaptığı işi yaktığı mazotu doğrusunu söylemek suç mu.?Allah herkese gönlüne göre versin.. ne diyelim![]()
Whatsapp grubuna gelin her çeşit Zetor var![]()